Steve

Blog - #48 - Άσε Το Θείο...Πιάσε Το Τσόκερ

Leave a Comment

"Tonight a demon came into my head and try to choke me in my dream"...Αυτούς τους στίχους τραγουδάω κάθε φορά που βάζω να παίξει το "The Siren" των Graveyard. Όχι δεν μιλάω Βιρμανικά. Ούτε έφτιαξε ο Παπαχαράλαμπος συγκρότημα και το ονόμασε Graveyard για να δίνει συναυλίες εκεί που (ή όταν) θάβει τους νεκρούς. Πλάκα πλάκα (δύο πλάκες) έτσι θα ήθελα να με θάψετε. Αν διαβάζει ο Corey Taylor, Steve Hates You All, να το έχει υπόψιν. Αν δεν διαβάζει να διαβάσει! Εεεε εννοώ να με θάψετε στην Ανταρκτική με τους πιγκουίνους. Ούτε αυτό μπορείτε; Εντάξει τότε κάντε τις στάχτες μου βινύλιο. Ναι γίνεται γαμημένε χιπστερά! Δεν διαβάζεις Rock N' Roll Town; Οι δύο άγνωστες λέξεις λοιπόν, "The Siren" και "Graveyard" (όχι για εσένα Bona που έχεις proficiency), είναι το τραγούδι και ένα hard rock συγκρότημα από τη Σουηδία (πότε θα έρθω Vegie Nancy;) γιατί είμαστε rocks πάνω από όλα! Love On The Rocks ρεεεε! Τα λέω στο "Blog - #27 - Love On The Rocks". (Η Αγγελική Ανετοκούμπωνα διαβάζει ακόμα τα σοβαρά μου Blog.)

Αφού ξεκινήσαμε τόσο χαρούμενα αυτό το νέο Βlog, αφού για ακόμα μία φορά δεν μπήκα με την πρώτη (στο θέμα εννοώ βρε σεξοπορνοδιαστροφικά πλάσματα...βασανιστείτε) και αφού για ακόμα μία φορά πέταξα ένα άκυρο συγκρότημα σε μία ακόμα πιο άκυρη εισαγωγή, ήρθε η ώρα να δώσω εξηγήσεις για όλα αυτά. Θυμάμαι ήταν 12 τα ξημερώματα, 7 Ιουνίου και ημέρα Δευτέρα. Ένα όμορφο πλάσμα βγήκε από το από την κοιλιά της μάνας μου (τι είπες για τη μάνα μου ρε; Όχι δεν είμαι alien. Όταν γεννήθηκα ο γιατρός με σήκωσε και είπε "Το αφήνω...Αν πετάξει είναι νυχτερίδα...Αν πέσει είναι ποντίκι...Αν δεν κάνει τίποτα την έχει 20 πόντους...Μαντέψτε ποιο από τα 20 ισχύει για εμένα...Εεεε εννοώ από τα τρία...Did you see what I did TO YOUR MOTHER???). Αφού λοιπόν έκανα μία μεγάλη (σαν την πούτσα μου) παρένθεση και αφού σας είπα πότε έχω γενέθλια για να ετοιμάζετε από τώρα τα δώρα, θα ήθελα να πω χρόνια πολλά στην οικογένεια μου που κλείνει 4 χρόνια σχέσης στις 22 Φεβρουαρίου.

Μετά λοιπόν τα μέλια του ζεύγους που αν δεν τους έχω χωρίσει μέχρι τον Ιούνιο (θέλω βοήθεια Αγγελική Ανετοκούμπωνα) θα είναι θαύμα, ήρθε η ώρα να σας εξηγήσω την πραγματική σημασία των στίχων στην αρχή του Blog. Θυμάστε εκείνα τα χρόνια που η εκκλησία ήθελε να κάνει κουμάντο στα νέα παιδιά και έλεγε να μείνουμε μακριά από το Yu-Gi-Oh, από τον Harry Σπρόχτερ εεε Potter και από τα Pokemon γιατί αν βάλεις το τραγούδι τους ανάποδα ακούς ύμνους για τον Σατανά; Αυτό λοιπόν θα ήθελα να το σχολιάσω σε δύο μέρη (όπα όπα τη μαίρη δεν θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Είπα την μαίρη δεν θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Του ντόσουμ του ντόσουμ τσουν τσουν τσουν Αγγελική Ανετοκούμπωνα). Πρώτον εκείνα τα χρόνια που η εκκλησία ήθελε να κάνει κουμάντο στα νέα παιδιά ήταν πάντα (ναι και επί ΠΑΣΟΚ) και δεύτερον ΤΑ POKEMON ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...ΤΑ POKEMON! Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι και οι στίχοι του τραγουδιού που προανέφερα (δηλαδή έπαιζα προ και έφερα μία Άννα) άλλο λένε και άλλο εννοούν (συγνώμη αλλά μαρέσει πολύ ο Μαζωνάκης). Οι Graveyard ήταν χρόνια μπροστά από την εποχή του τραγουδιού. Αν παρατηρήσετε το τραγούδι λέει "And try to choke me in my sleep". Ναι και εγώ στην αρχή το ίδιο με εσάς σκέφτηκα. Προσπάθησε να την πνίξει με τον πούτσο του στον ύπνο της. Τι μόνο εγώ; Άντε και η Αθανασιά; Άντε και η Αγγελική (ξέρω σκέφτεσαι πως); Και όμως όχι φίλοι vegetarian! Και εγώ και η Αθανασιά και η Αγγελική πέσαμε έξω! Αυτό που ήθελε να πει ο ποιητής είναι ότι προσπάθησε να της βάλει Choker!!! Ναι για τον πούτσο αναγνώστες τόση ώρα έκανα εισαγωγή για να θίξω σήμερα το φλέγον θέμα των Choker! (Μην με παρεξηγείτε για τις εισαγωγές αλλά ήμουν θεωρητική)

Στο Blog - #48- λοιπόν θα μορφώσω (κρα κρα) το γυναικείο φύλο. Για την ιστορία των Chocker αρχικά, θα σας παραθέσω 3 ιστορίες και εσείς θα μου πείτε ποια είναι η αγαπημένη σας στάση (ακούς Βιργινία;). Εεεε εννοώ ποια είναι η πραγματική.

Ιστορία Νο1:
Η ιστορία με τα choker ξεκινάει λίγο πιο παλιά από το όμορφο χωριό που ακούει στο όνομα Γαλατάς (Easter 2017 Loading). Δύο αδερφές ονόματι Χριστίνα και Αγγελική Ανετοκούμπωνα φόραγαν ίδια κολιέ στον λαιμό (παίζει να είναι οι μόνες γυναίκες που έχουν τα ίδια ρούχα ή αξεσουάρ και δεν έχουν πρόβλημα) και εκεί που μάλωναν (αδελφική αγάπη) χάλασαν η μία το κολιέ της άλλης και αυτό που κρεμόταν από το λουράκι έπεσε και χάθηκε. Οι αδερφές όμως δεν στεναχωρήθηκαν γιατί το καινούριο αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Έτσι αποφάσισαν να φοράνε μόνο το λουράκι όταν έβγαιναν έξω, με αποτέλεσμα να το φοράει όλος ο Γαλατάς (και οι 2.592 κάτοικοι δηλαδή).

Ιστορία Νο2:
Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 1950. Ήταν τότε που ο Charles M. Schulz αποφάσισε να σχεδιάσει τον φίλο του Charlie Brown, τον Snoopy.  Επειδή όμως ο Snoopy, αν και ελεύθερο πνεύμα ως χαρακτήρας (λες και κάνω Λογοτεχνία στο σχολείο), ήταν το κατοικίδιο του Charlie Brown είχε ένα λουρί στο λαιμό. Αυτό το λουρί λοιπόν ήταν ολόμαυρο και ήταν το γνωστό σε όλους μας choker! Έτσι λοιπόν, βλέποντας και διαβάζοντας Snoopy, το choker πέρασε από γενιά σε γενιά φτάνοντας στο αποκορύφωμα με την ταινία "The Peanuts Movie" που κυκλοφόρησε το 2015 (πολύ καλή ταινία).

Ιστορία Νο3:
Ήταν ένα δροσερό απόγευμα του Αυγούστου. Βρισκόσουν κάπου ανάμεσα σε πέμπτη και έκτη δημοτικού. Ήσουν μόνος στο σπίτι και αποφάσισες να δεις τι άλλη χρήση έχει το πουλί σου. Το Brazzers ήταν η πρώτη επιλογή στις αναζητήσεις του μεγάλου σου αδερφού. Μπαίνοντας λοιπόν μέσα είδες ότι όλες οι πορνοστάρ ήταν πίπιλες (Γαλατάς style) και το μόνο που παρατήρησες να φοράνε (αφού τράβηξες μια μαλακία γιατί πιο πριν αν παρατηρούσες αυτό μάντεψε ποιος είναι ομόφυλος που λέει και η γιαγιά μου) ήταν ένα μαύρο κορδονάκι. Όχι στο κάτω μέρος του σώματος. Αυτό είχε βγει από νωρίς. Εκεί στον λαιμό. Αυτό λοιπόν ήταν ένα choker!

Αφού λοιπόν σας είπα τις 3 ιστορίες θέλω να μου πείτε ποια είναι η πραγματική. Καμία όντως! Όχι ότι δεν θα μπορούσε. Ειδικά αν προσέξετε τις ιστορίες 2 και 3 όντως σαν αυτές είστε. Τι διαφορά έχετε από τον Snoopy ή από ένα άλλο σκυλί (γεια σου Όλιβερ); Εδώ να θέσω την εξής απορία. Όταν γαμιέστε κουνιέστε (Αθηνά ακόμα περιμένω απάντηση);  Εεεε εννοώ αυτές που δεν φοράνε choker είναι αδέσποτες; Αν είναι να βάλω τη Χριστίνα να κάνει μία κοινοποίηση στον τοίχο της με τα υπόλοιπα αδέσποτα σκυλιά. Τις προάλλες πάντως η Χριστίνα με εξέπληξε. Μου είπε ότι ανέβασε τραγούδι στον τοίχο της. Περίμενα και εγώ να δω σκυλιά να τραγουδάνε. Τελικά ήταν κάτι χειρότερο. Είχε βάλει Μέλισσες!!! Πάντως ούτε με τις πουτάνες από το brazzers έχετε κάποια διαφορά. Βασικά έχετε. Αυτές είναι πορνοστάρ. Εσείς είστε πουτάνες (Γεια σου Ειρήνη, Δέσποινα, Ελπίδα, Μάρω, Λυδία)!

Και πριν με πείτε κακό άνθρωπο δεν το λέω μόνο εγώ ότι είστε σαν πουτάνες και όλα όσα ανέφερα. Το λένε και οι πρώην σας! Εκτός όμως από τους πρώην σας το λέει και η ιστορία του Choker! Ναι Γαλατιώτες και Γαλατιώτισσες. Θα σας πω την πραγματική ιστορία των Choker. Ιστορικά, συνδέθηκε με την υψηλή μόδα, αλλά έχει διαφορετικές σημασίες κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Οι μπαλαρίνες και η ανώτερη τάξη στα τέλη του 19ου αιώνα φορούσαν συνήθως ορισμένους τύπους choker. Ωστόσο, εκείνη την ίδια στιγμή, το τέλος του 19ου αιώνα, ένα απλό, λεπτό, κόκκινο ή μαύρο choker παρέπεμπε στην πορνεία, όπως φαίνεται στο έργο "Ολυμπία" του Μανέ που κυκλοφόρησε το 1861 (ήμεθα και ψαγμένα γκομενάκια τι να κάνουμε; Η Άρτεμις έχει πάθει σοκ.). Επίσης ένα απλό μαύρο υφαντό choker θα μπορούσε να σημαίνει το μυστικό λεσβιασμού στην Depression Era που λένε και στα Αχμέταγα. Η μόδα του 19ου αιώνα για τα Choker έφτασε στο αποκορύφωμά της το 1900 εν μέρει λόγω της Βασίλισσας Αλεξάνδρας της Δανίας (καλό πουτανάκι και του λόγου της) φορώντας ένα για να κρύψει μια μικρή ουλή. Ενώ ήταν μοντέρνα στα μέσα της δεκαετίας του 1920 και πάλι στο '40 ως "Colliers De Chien". Τέλος, έγιναν αρκετά δημοφιλή μεταξύ των γυναικών και των κοριτσιών στη δεκαετία του 1970 και τέλη του 1990. Η τάση της δεκαετίας του 1990 επανήλθε πρόσφατα στα μέσα της δεκαετίας του 2010.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ; ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ CHOKER? ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΜΑΛΑΚΕΣ! Αντί να γράψω όλα αυτά θα μπορούσα απλά να πω ότι είστε ΠΟΥΤΑΝΕΣ και να το αφήσω εκεί. Α το είπα; Ε τότε ΠΑΣΟΚ! (Δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέσαι όταν ακούς στο άκυρο ΠΑΣΟΚ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανατριχιάζεις)

Αφού λοιπόν σας εξήγησα με ιστορικά γεγονότα πόσο πουτάνες είστε (θα το βάλω στο βιογραφικό μου κάτω από το 20 εκατοστά) ήρθε η ώρα να σας πω τις άλλες χρήσεις που θα μπορούσε να έχει το choker εκτός από το να δείχνει πόσο πουτάνες είστε.

Χρήση Νο1:
Η πρώτη χρήση του choker ευνοεί τους άντρες. Το chocker μπορεί όντως να χρησιμοποιηθεί ως λουρί λες και είναι σκυλί. Αρχικά στο κρεβάτι να τις τραβάτε από εκεί όπως ορθά (τώρα μοιάζω με σοφιστικέ τύπο) έχετε μορφωθεί μέσω του Brazzers, Redtube, Pornhub,Youporn, Youjizz (πείτε και άλλα γιατί έχω ξεμείνει από διδακτικό υλικό) ή αλλιώς να της το φοράτε ως λουρί όταν βγαίνετε μαζί για ψώνια για να μην μπαίνει σε τόσα πολλά μαγαζιά. Ακούς Αλέξανδρε; Γιατί άλλη φορά θα πάθουμε όπως το προχθεσινό που είπε η Χριστίνα "Μια ματιά θα ρίξω" και ακόμα λίγο και κοντέψαμε να πάμε Χίο (όχι Στέφανο Χίο) κολυμπώντας για να βρει το κολάν που θέλει. Αφού δεν σου έρχονται μάνα μου! Δεν φταίνε τα κολάν και τα μαγαζιά! Τα μπούτια σου φταίνε! (Μετά την εξεταστική πρόγραμμα στο γυμναστήριο)

Χρήση Νο2:
Τα credits της χρήσης νο2 ανήκουν στη βασίλισσα Αλεξάνδρας της Δανίας. Θυμάστε τι έκανε; Φορούσε choker για να κρύψει μια ουλή που είχε στο λαιμό. Εσείς όμως επειδή είστε πουτάνες θα θέλετε να κρύψετε την πιπιλιά (που σας έκανε ο γκόμενος) από τον στάνταρ σπόνσορα εεε αγόρι σας. Μπορείτε λοιπόν να προσέχετε που σας τις κάνουν και να βάζετε από πάνω το choker από το να βάζετε κάθε φορά ένα κουτάλι στην κατάψυξη και μετά πάνω στην πιπιλιά (you're about to learn some shit).

Χρήση Νο3:
Τώρα που πλησιάζουν οι απόκριες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως στολή. Βάλτε ένα μοβ κουστούμι. Κάντε πράσινα τα μαλλιά σας. Βαφτείτε στο πρόσωπο. Βάλτε το choker και ντυθείτε Τσόκερ!

Χρήση Νο4:
Η τέταρτη χρήση του είναι λίγο ύπουλη για το αντρικό κοινό. Κορίτσια απλά φοράτε το choker όπως κάθε άλλη μέρα και όταν πιπώνετε τον άλλον (Γεια σου Αθηνά) το μετατρέπετε ως "Μετρητή Πέους". Ναι καλά διαβάσατε. Είναι κάποιοι εκεί έξω που παραφουσκώνουν αυτό που βρίσκεται στο παντελόνι τους και σας λένε παραπάνω εκατοστά. Ξέρω είναι άδικο. Το κάνετε και εσείς όμως κορίτσα. Όταν σας ρωτάμε τι ύψος έχετε μας λέτε γύρω στους 2 πόντους παραπάνω (σιγά μην είσαι 1,65 Αγγελική Ανετοκούμπωνα). Έτσι λοιπόν όταν κάποιος σας λέει ένα έναν μεγάλο αριθμό εκατοστών τον πιπώνετε και αν φτάσει μέχρι το choker τον έχει 20 εκατοστά. Πως το ξέρω; Να βγουν οι πρώην μου να μας πουν πως το ξέρω. Α σόρρυ δεν μπορούν να μιλήσουν τώρα. Είναι τσιμπουκωμένες εεεεε μπουκωμένες. Και τώρα θα μου πείτε, καλά θα πιπώνουμε όλο τον κόσμο; Τι είμαστε; Αθανασιά; Εδώ αγαπητά καβλάκια θα διαφωνήσω μαζί σας. Όχι δεν είστε όλες Αθανασιά, γιατί μερικές από εσάς δεν αφήνετε να τελειώνουν στο πρόσωπο σας (γειά σου Αγγελική Ανετοκούμπωνα. Για όλα υπάρχει πρώτη φορά) όπως εκείνη. Και όχι δεν περιμένατε να εμένα να σας πω να τσιμπουκώνετε όλο τον κόσμο. Το κάνετε από μόνες σας!

Choker λοιπόν...Η μαύρη ζώνη στα τσιμπούκια!!!

Υ.Γ. 1: ''Θέλω να σε δω μόνο με το choker'' είναι καλή ατάκα για πέσιμο;

Υ.Γ. 2: Πόσες από εσάς δεν έχετε chocker και απλά βάζετε την τιράντα από το σουτιέν;

Υ.Γ. 3: Λοιπόν πουτάνες! Αν ο άλλος θέλει να σας πιάνει από το choker στο σεξ να τον αφήνετε. Γιατί αν δεν τον αφήνετε δεν δικαιούστε να πάτε να δείτε τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι. (Όχι Χριστίνα δεν θα πάμε)

Υ.Γ. 4: Λέει η μια στην άλλη μην βάζεις choker γιατί κρύβει το τσάκρα της έκφρασης. Να ανοίξω λεξικό; Τι να κάνω;

Υ.Γ. 5: Έχω πει τόσες φορές τη λέξη πουτάνα σε αυτό το Blog, που θα μπορούσα να γίνω Drinking Game. Να διαβάζετε δηλαδή τα Blog μου και κάθε φορά που θα διαβάζετε τη λέξη πουτάνα να πίνετε ένα σφηνάκι. Στην υγειά μου λοιπόν!Steve Facts You All:
Αν δεν πάρω πιγκουίνο για κατοικίδιο, θα ήθελα να πάρω ένα Λαμπραντόρ ή αλλιώς ένα σκυλί από αυτά που θα γεννήσει το σκυλί της Αγγελικής ή της Κερασίας.
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου