Steve

Blog - #47 - (S)EΧams

Leave a Comment

Καλησπέρα και καλή βραδιά! Πρωί είναι; Με συγχωράτε αλλά τελευταία έχω χάσει τον ύπνο μου γιατί το ξημερώνω στο skype (τι θες να πεις ότι το omegle δεν είναι skype;) με ένα γκομενάκι, την Αγγελική (ναι Χριστίνα cyber sex κάνω με την αδερφή σου).

Αγαπητοί ακόλουθοι, πριν μπω στο "Blog - #47 - (S)EΧams" και πριν μπω στην Αγγελική θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Μία κοπέλα με άσπρο βρακί, ονόματα δεν λέμε, αλλά το όνομα της ξεκινάει από "Α" και τελειώνω στο πρόσωπο της (κοίτα να μαθαίνεις Αγγελική), εεεε και τελειώνει σε "Θανασιά" μου είπε ότι μπερδεύτηκε με τις Αγγελικές στο προηγούμενο Blog. Να ξέρετε λοιπόν ότι οι Αγγελικές είναι δύο και για να μην τις μπερδεύουμε η μία θα είναι η Αγγελική και η άλλη η Αγγελική Ανετοκούμπωνα. Πως προέσκυψε το όνομα; Απλά όταν την ρώτησα αν έμπαινε μου είπε "Άνετα...Ασάλιωτο" (Χριστίνα πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανη για την μικρή σου αδερφή. Εγώ πάντως μετά από αυτά που έγιναν είμαι!). Τώρα θα μου πείτε τι σας νοιάζει εσάς για τις Αγγελικές. Πρώτον αν τις βλέπατε θα παίρνατε εργασία για το σπίτι και δεύτερον συγχωράτε με αλλά έχω φάει γεμιστά. Που κολλάει αυτό; Δεν ξέρω έτσι το είπα. Παιδιά δεν κολλάει τίποτα εδώ μέσα δεν το έχετε καταλάβει; Το μόνο που μπορεί να κολλήσετε είναι τα κονδυλώματα. Εδώ αγάμητοι αναγνώστες (γεια σου Κατερίνα) ήρθε η άλλη και μου είπε δεν τρώει γεμιστά! Ε φάτα άδεια κοπέλα μου!!!

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε την κατάσταση και εφαρμόσαμε στην Χριστίνα την τακτική "Harry Potter" (όταν δηλαδή η φίλη σου, σου γνωρίζει την αδερφή της και εσύ πας μαζί της) θα ήθελα να αρχίσω να αναλύω αυτό το Blog και να μην πλατειάζω άλλο και γίνω σαν το κούτελο της Αγγελικής Ανετοκούμπωνα. Εδώ όμως αναγκαστικά υποχρεούμαι να κάνω ένα διάλειμμα για διαφημίσεις, γιατί πρέπει και αυτό το blog κάπως να συντηρηθεί.

Ακολουθεί Διαφήμιση

Γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά και θέλεις να ξαπλώσεις κάπου για να ξεκουραστείς; Έρχεσαι σπίτι με γκομενάκι αλλά εκείνη δεν θέλει να την ρίξεις στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού, αλλά από το δεύτερο (μην την περάσεις για καμία εύκολη...Γεια σου Χριστίνα) και εσύ της προτείνεις να την ρίξεις στον καναπέ και βλέπεις ότι δεν έχεις καναπέ; Μην αγχώνεσαι φίλε μου. Τώρα με την ΑΜΑΝ Τελεσόπινγκ (Ξέρει κανείς το τηλέφωνο της ΑMAN Τελεσόπινγκ να παραγγείλω ένα πιτζαμοπάπλωμα;) εεεεε εννοώ με το Steve Teleshoping You All μπορείς να πάρεις το κούτελο της Αγγελικής Ανετοκούμπωνα και να βολευτείς. Πας κάθεσαι, αράζεις και κάνεις ότι άλλο θες (εντάξει αυτό ακούστηκε κάπως. Τι είμαστε για να γαμάμε κούτελα; Ο κουτελιανός;). Το κούτελο της Αγγελικής Ανετοκούμπωνα κυρίες και κύριοι. Το κούτελο που γίνεται καναπές/κρεβάτι! 

Επιστρέψαμε μετά τις διαφημίσεις και ξεδιπλώνουμε το ταλέντο που έχουμε (να τα κάνουμε όλα πουτάνα στη ζωή μας) πάνω στο "Blog - #47 - (S)EΧams". Ναι Haters θα γίνω και εγώ μία φορά live mainstream στο bianconerotv για να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ. Εεεε εννοώ θα μιλήσω και εγώ για ένα θέμα που απασχολεί τον μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της γης και αυτή την περίοδο θεωρείται mainstream που λένε και στον Γαλατά. Πως γίνεται να είμαι τόσο όμορφος;! Αστειεύομαι φυσικά. Για το θέμα. Όχι για το πόσο όμορφος είμαι. Γιαυτό μπορείτε να ρωτήσετε την Αγγελική Ανετοκούμπωνα (να δω τι άλλο θα πεις για να γαμήσεις). Στο Blog αυτό θα μιλήσουμε για κάποια πράγματα που κάνουμε ή γίνονται στην περίοδο της εξεταστικής.

Τώρα θα μου πείτε καλά εσύ δεν τελείωσες στο πρόσωπο της άλλης (τα βλέπεις για ακόμα μία φορά Αγγελική Ανετοκούμπωνα); Τι σας νοιάζει ρε τι κάνω εγώ στην άλλη; Η αδερφή της είστε (Γεια σου Χριστίνα); Μετά θα μου πείτε καλά εσύ δεν έχεις πάρει πτυχίο; Έχω πάρει ναι. Είμαι και επίσημα άνεργος, απλά είπα να κάνω και μεταπτυχιακό. Είναι αυτές οι στιγμές που λες να κάνεις ακόμα μία μαλακία στη ζωή σου και μπαίνεις στο redtube και κάνεις ακόμα μία μαλακία. Κάνοντας λοιπόν την μαλακία (Emma Mae και Anjelica εγγύηση) συνειδητοποιείς ότι θα ζήσεις για ακόμα μια φορά την περίοδο της εξεταστικής! Δεν αγχωνόμαστε όμως! Πιάνουμε ένα βυζί για να μας φύγει το άγχος και παρακάτω θέτουμε τα ενδιαφέροντα συμβάντα που συμβαίνουν στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας:

1. (S)EΧams: Όταν η εξεταστική συναντά τα Φιλαράκια. Όχι τους φίλους σου. Τη σειρά! Πόσες season είναι; 10; Δεν ξες πόσες season είναι και διαβάζεις http://stevehatesyouall.blogspot.gr/; Ου να μου χαθείς να χάνεσαι! Go and lost ρε! 10 season είναι ρε και θα τις δεις όλες τώρα!

2. (S)EΧams: Όταν η εξεταστική συναντά γενικά τις σειρές! Όχι το μπρούσκο Αγγελική Ανετοκούμπωνα. Τις ξένες σειρές! Είναι η περίοδος που προτιμάς να δεις μια season ολόκληρη σε ένα βράδυ παρά να διαβάσεις ένα ολόκληρο κεφάλαιο. Duh!

3. (S)EΧams: Όταν ο καφές γίνεται ο καλύτερος σου φίλος. Εφοδιάζεσαι με φραπέ, γαλλικό και εγώ με ισπανικό και ξεκινάς το διάβασμα.

4. (S)EΧams: Όταν οι ντελιβεράδες γίνονται οι καλύτεροι φίλοι! (Όχι ότι δυσκολευόμαστε τις άλλες μέρες. Ναι Μελίνα τρώω πολύ απέξω. Φάει και εσύ μπας και χέσεις σαν άνθρωπος.)

5. (S)EΧams: Όταν ξέρεις ότι 15 κεφάλαια δεν βγαίνουν σε 3 ώρες.

6. (S)EΧams: Όταν το ξυπνητήρι για το πρωινό διάβασμα λίγες ώρες πριν δώσεις, παραμένει ένα άπιαστο όνειρο.

7. (S)EΧams: Όταν μου σηκώνεται εεεε όταν σηκώνεσαι πρωί να διαβάσεις (χαχαχαχαχαχα εδώ γελάμε, Βασικά και εκεί να γελάγαμε το ίδιο θα ήταν). Δεν γελάμε για το αν μου σηκώνεται. Για το διάβασμα γελάμε. Όταν μου σηκώνεται το χαχαχαχαχαχα γίνεται αχαχαχαχαχα!

8. (S)EΧams: Όταν μπαίνεις στο facebook να κάνεις ένα διάλειμμα 5 λεπτών και καλωσήρθες στο τέταρτο έτος!

9. (S)EΧams: - Πως πάει η εξεταστική; - Τι κάνει η θεία σου η Πέγκυ;

10. (S)EΧams: Όταν κάθεσαι και γράφεις σημειώσεις, μόνο και μόνο για να τις βγάλεις μετά φωτογραφία και να τις ανεβάσεις στο instagram.

11. (S)EΧams: Όταν γεμίζεις παντού φωσφοριζέ μαρκαδόρους. (Katerina Zgr κάνε ένα video με βάψιμο με φωσφοριζέ μαρκαδόρους. Subscribe τώρα στο κανάλι της: https://www.youtube.com/channel/UC7aNgNaGcZZj4I0uD2Fs_dw. Επίσης μία απoρία ως beauty youtuber που είσαι...H Max factor λέει την σηκώνει, την κάνει σκληρή και δίνει όγκο. Πως την βάζουμε στο πουλί μας ξέρεις, γιατί γαργαλιέμαι με το βουρτσάκι;)

12. (S)EΧams: Όταν καταλαβαίνεις πόσο θρήσκος είσαι.

13. (S)EΧams: Όταν μαθαίνεις πόσα πλακάκια έχεις στο σπίτι σου.

14. (S)EΧams: Όταν θυμάσαι να τηλεφωνήσεις στη θεία σου από τη Ζιμπάμπουε. Δεν έχετε; Εγώ έχω! Πως νομίζετε ότι προέκυψαν οι 20 πόντοι; Υιοθετήστε και εσείς τώρα μία θεία από τη Ζιμπάμπουε!

15. (S)EΧams: - Τι έγραψες στο πρώτο ερώτημα; - Πάχυνες;

16. (S)EΧams: Σημειώσεις: 1+1=2 (όμορφα λιτά και απέριττα). Εξετάσεις: Πώς λένε τη κόρη μου μαλακισμένα;

17. (S)EΧams: Εννοείται ότι διαβάζουμε με μουσική που καταλήγει σε τραγούδια που ακούγαμε στα βαφτίσια μας. (Όχι το απαπαπα Αγγελική Ανετοκούμπωνα...Φαντάσου για να άκουγες αυτό το τραγούδι στα βαφτίσια σου ευτυχισμένο το 1998)

18. (S)EΧams: Γιατί πάντα ήθελες να μάθεις Ταζικιστανικά στην περίοδο της εξεταστικής, παρά να διαβάσεις.

19. (S)EΧams: Δώστε ένα 5 στο φτωχό καλε κυρια. (Ακούς Πις;)

20. (S)EΧams: Όταν τελειώσεις ένα μάθημα θυμάσαι τους προγόνους και γίνεσαι χρυσόψαρο (Jesus Darwin).


Αυτές είναι κάποια από τα πολλά που μπορούν να σας συμβούν. Αν θέλετε να συμπληρώσετε κάτι μην ενοχλείστε. Περάστε βγάλτε τα ρούχα σας και θα έρθω να συνε-χύσουμε μαζί αυτό το Blog. Πάω να κοπώ στο μάθημα και έρχομαι...Μην φύγετε!!!

Υ.Γ. 1: Tip Εξεταστικής: Διαβάζουμε 5 επεισόδια την ημέρα!

Υ.Γ. 2: Οι σειρές φτιάχτηκαν για την εξεταστική ή η εξεταστική για να βλέπουμε σειρές;

Υ.Γ.3: Ίσως η αποτυχία μου στην εξεταστική να οφείλεται στο ότι δεν πάω να διαβάσω στα starbucks ποστάροντας στο instagram τον καφέ κ τα βιβλία δεν ξέρω!

Υ.Γ. 4: Μελίνα εφάρμοσε τα παραπάνω μπας και περάσεις κάνα μάθημα. Ακούς εκεί 21 μαθήματα. 21; Λες και παίζουμε strip poker! Τι θες να πεις ότι το strip poker και η 21 είναι διαφορετικά; Γιαυτό πάντα μένω γυμνός στο τέλος; (Δεν σε χάλασε Αγγελική Ανετοκούμπωνα)

Υ.Γ. 5: Ξέρω ότι σε αυτό το Blog αναφέρομαι πολύ στην Αγγελική Ανετοκούμπωνα αλλά Ανετοκούμπωνα!

Υ.Γ. 6: Όποια θέλει να αναφερθεί σε τόσο μεγάλο σε κάποιο επόμενο Blog απλά ας μου στείλει φωτογραφία τον κώλο της. Η Αγγελική Ανετοκούμπωνα κάτι ήξερε!

Υ.Γ. 7: #NBAVote #Ανετοκούμπωνα

Υ.Γ. 8: Αγγελική Ανετοκούμπωνα περιμένω το "είσαι βλαμμένο"! (Και μία φώτο σου σαν τις προχθεσινες...Ξες εσύ!)

Υ.Γ. 9:
Αθανασιά εντάξει με τα γράμματα τώρα; Φωτεινά μαύρα όπως σου είχα πει. Οπότε τώρα ξέρεις τι χρώμα βρακί να φορέσεις την άλλη φορά στο skype.

Υ.Γ.10: Η άλλη είπε ότι είμαι attention whore. Ε απλά πέη attention γιατί η απάντηση είναι στο παρακάτω τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=XjQvk_R20r4

Υ.Γ.11: Ήμεθα Σε Mood Εξεταστικής...Ήμεθα Οικονομικά Ασθενέστεροι!!!


Steve Facts You All:
Κάνω συλλογή με μπουκάλια από μπύρες που έχω πιει. Όσοι με διαβάζουν από εξωτερικό (τα φιλιά μου στο όμορφο εξωτερικό) να μου στείλουν καμία μπύρα. Όσες με διαβάζουν να μου στείλουν καμία γυμνή φωτογραφία ή καμία με εσώρουχο.
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου