Steve

Blog - #45 - Psofos...You Know Psofos???

Leave a Comment

Φίλες και φίλοι γεια σας! Είμαι ο Τάσος Αρνιακός και σας παρουσιάζω το δελτίο καιρού για τους αγρότες μέσα από το blog Steve Hates You All. Στα ανατολικά, δυτικά και βόρεια το χιόνι θα σας μπει μέχρι τον κώλο! Εεεεε...Τι κάνεις εδώ; Α λες το δελτίο καιρού; Για τους αγρότες; Φύγε από εδώ ρε μαλάκα! Οι αγρότες δεν έχουν ανάγκη από χιόνια. Έχουν Ναβάρα (Ξέρει η Λυδία! Σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό!)

"Blog - #45 - Psofos...You Know Psofos???" λοιπόν θα μιλήσουμε για το δελτίο καιρού για τις πουτάνες! Στα ανατολικά, δυτικά και βόρεια οι κοπέλες πρόκειται να γαμηθούν πολύ. Όσον αφορά τα νότια και προς δυτικά, προς Πάτρα μεριά, οι κοπέλες πρόκειται να γαμηθούν πάρα πολύ (Γεια σου Ρούλα! Τι θα γίνει θα στείλεις τον πιγκουίνο; Τι κάνει η Αφροδίτη, Μελίνα;)! Όχι σε αυτό το Blog δεν θα μιλήσουμε για τον καιρό και τον ψόφο που κάνει αυτές τις μέρες. Θα μιλήσουμε για κάτι παραπλήσιο...Για τον δικό σας ψόφο! (Τι όμορφος που είμαι με τους αναγνώστες μου; Γενικά τι όμορφος που είμαι; Δεν αλλάζει ο άνθρωπος τελικά!)

Σκεφτόμουν τι να γράψω μετά τις διακοπές. Διάφορες προτάσεις ήρθαν από τις αξιαγάμητες fan μου, όπως η Αγγελική, που μου πρότεινε να γράψω τι μας την σπάει στις γιορτές ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων (δεν πρόσεχα γιατί κοίταγα τα βυζιά της...ένα συναίσθημα που δεν θα το βιώσει ποτέ η Λυδία με την Πις). Όχι δεν θα μιλήσω για αυτό σε αυτό το blog. Τι είμαστε εδώ; Angeliki To Kavli Hates You All; Στο νέο μου Blog θα μιλήσουμε για την αχαριστία, τη λαγνεία, την αυτοπραγμάτωση, το φιλιγκράν, τον Κλαύδιο, την μαρμαρυγή και την οστεοπλασία. Εντάξει πλέον πετάω λέξεις. Από το να πατάω κανα πούτσο στη ΜΑΝΑ ΣΑΣ καλύτερα είναι. Όπα πετάω είπα. Εντάξει μωρέ πετέιτω-πετάτω!

Πέρα από τα αστεία, στο "Blog - #45 - Psofos...You Know Psofos" θα μιλήσουμε για την αχαριστία σας, για την λαγνεία και για την χαζομάρα σας και για το ότι η εξελιγμένη μορφή του πιθήκου (γιατί αυτό είστε όσοι έχω γνωρίσει αλλά όχι άνθρωποι) δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένη. Φυσικά θα μιλήσουμε και για τον ψόφο που σας αξίζει είτε έμμεσα είτε άμεσα! ΨΟΦΟΣ! Αυτό ήταν το άμεσα...Πάμε τώρα στο άλλο κομμάτι.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, βγήκαν οι μετεωρολόγοι (να ξέρετε τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τους αστρολόγους) να μας πουν για κύμα κακοκαιρίας και πολικό ψύχος που έρχεται από τη Σιβηρία ή τελοσπάντων από κάποια χώρα που έχει κατάληξη σε -ία. Ξεκίνησαν από τη μία τα παιδιά να χαίρονται για το χιόνι και οι μεγάλοι να ανησυχούν για χίλια δύο πράγματα. Ανησυχούσαν για το αν θα παγώσει το νερό, ανησυχούσαν για το αν έχουν προμήθειες λες και έχουμε Ψυχρό Πόλεμο (Do you see what I did there? Cause I didn't), ανησυχούσαν αν θα παίρνει μπροστά το αμάξι, ανησυχούσαν αν θα πάρω εγώ τις κόρες τους και διάφορα άλλα τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς που ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ (αυτό θα ήταν καλά να μην το διαβάσει ο πατέρας σου Πις)! Βέβαια και αυτοί ήθελαν να δουν άσπρη μέρα γιατί όντας παντρεμένοι δεν βλέπουν γενικά άσπρη μέρα (εξαιρούνται οι γονείς της Bona και ο παππούς και οι γιαγιά της Λυδίας...Μαλάκες το άσπρη μέρα που λένε οι μεγάλοι το λένε για τα χύσια; Mind Explode While I Was Lookiing So Beautiful!)

Το θέμα μου δεν είναι όμως όλα τα παραπάνω. Το θέμα μου είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον κάτω από το 5%. Ας πάμε όμως στο θέμα μας τώρα που είναι πιο σημαντικό από το ΠΑΣΟΚ. Κώλοι και βυζιά! Λάθος καρτέλα; Καλά τι είμαστε και έχουμε τόσες καρτέλες; Καρτέλ; Ας πάμε λοιπόν στη σωστή καρτέλα και να σας πω ποιο είναι το θέμα μου. Το θέμα μου σε αυτό το Blog δεν είναι όντως όλα τα παραπάνω. Καλά κάνετε για το χιόνι και για όλα αυτά που σας χαροποιούν ή σας ανησυχούν, απλά ξέρετε ποιο είναι το λάθος σας; Ότι είστε ότι λες και σας έχει βιάσει η γιαγιά σας. Εκτός από αυτό όμως το θέμα σας είναι ότι το κάνετε και αυτό με τέτοιο τρόπο που είναι αρκετά ενοχλητικό (όχι Πις δεν έχω κάθε μέρα περίοδο). Τι εννοώ; Εννοώ ότι πριν χιονίσει λέτε "Αχ τι ωραία 20 πόντοι!" και μετά αφού φάτε τους 20 πόντους λέτε "Αχ τι ωραία 20 πόντοι χιόνι!". Η χαρά σας κρατάει για μία μέρα βαριά δύο και έπειτα ξεκινάτε να γκρινιάζετε για το χιόνι που έριξε και συνεχίζει να ρίχνει και λέτε άντε πότε θα τελειώσει. Ναι δεν ήξερε ο Θεός ή ο Νασκορόθ ή ο Steve όπως θέλετε πείτε τον να ρίξει χιόνι μόνο μέχρι να προλάβετε να βγάλετε τις σχετικές φωτογραφίες, video, insta stories, snapchat κλπ με το χιόνι και μετά απλά να το εξαφανίσει. Και τώρα με την τελευταία πρόταση που είπα. Με το να το εξαφανίσει δηλαδή θα ήθελα να σας παρουσιάσω την κατηγορία γκόμενος μάγος. Γκόμενος μάγος είναι αυτός που γαμάει και εξαφανίζεται. Φυσικά και αστειεύομαι! Όχι για τον γκόμενο μάγο! Για την πρόταση! Η τελευταία πρόταση με τα snapchat instagram και αυτά τα ιντερνέτια που λέτε εσείς η νεολαία μου έδωσε την καλύτερη πάσα για το επόμενο ενοχλητικό που κάνετε. (Το ότι δίνω πάσα στον εαυτό μου θεωρείται inception ή απλά εγωιστικό; Μίλησε μας γιαυτό Πις!)

Αφού χιονίσει λοιπόν πάτε και βγάζετε φωτογραφίες μέσα στο χιόνι ή απλά την αυλή σας που έχει καλυφθεί από χιόνι και από πάνω γράφεται χιονίζει. Σώπα! Τι λες καημένε; Και εγώ νόμιζα ότι είναι κόκα. Κύριε Γονίδη μπείτε μέσα σας παρακαλώ...Χιόνι είναι! Αρχικά ποιος σας ζήτησε να μας δείξετε όλες τις περιοχές του έχει χιονίσει. Έβλεπα στην αρχική μου φωτογραφίες από Πτολεμαίδα, Σέρρες, Κοζάνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κιλκίς (χαιρετώ όλα τα πουτανάκια που μένουν σε αυτές τις περιοχές και διαβάζουν Steve Hates You All. Η πρώτη που θα στείλει μία γυμνή φωτογραφία της κερδίζω μια γυμνή φωτογραφία της.) και γράφατε ότι χιονίζει και ότι έχει κρύο.

Εδώ θέλω να θέσω 4 ερωτήματα:
1) Ποιος σας ρώτησε;
2) Μήπως είστε τίποτα από αυτούς τους μετεωρολόγους;
3) Μήπως είστε ο Νίκος Μάνεσης;
4) Τι νούμερο σουτιέν φοράει η Αγγελική;

Οκ δεν λέω και εγώ ανέβασα φωτογραφία με χιόνι από δύο διαφορετικές περιοχές, αλλά μόνο ΜΙΑ από αυτές τις περιοχές! Εσείς πάτε ανεβάζετε καμιά δεκαριά φωτογραφίες από την ίδια περιοχή και την επόμενη μέρα κάνετε πάλι το ίδιο. Ότι τι δηλαδή; Θα παίζουμε το παιχνίδι βρες τις διαφορές; Ή θα ψάχνουμε να δούμε που έχει κατουρήσει ο σκύλος; Εντάξει χιόνισε το καταλάβαμε το βγάλατε μία φορά, το βγάλατε δεύτερη, αλλά ΦΤΑΝΕΙ! Δηλαδή τι άλλαξε μέσα στα 5 λεπτά; Η φάτσα σας (καλά εδώ μπορεί όντως να έχει αλλάξει και να μην είναι σαν να σας έχει βιάσει η γιαγιά σας, αλλά ο παππούς σας) ή το τοπίο; Και θα μου πείτε καλά ρε Steve 20 πόντους τόσο καιρό και μας τους κρύβεις; Δεν σας το κρύβω! Διαβάστε το "Blog - #21 - Άγιο Βασίλη Με Λένε"! Δεν έχετε τη δικαιολογία ότι εντάξει μία φορά τον χρόνο χιονίζει και οκ. Αυτά τα παράπονα και τις γκρίνιες περί συνεχείς χιονόπτωσης τα κάνετε και όταν δεν χιονίζει. Μόνο που εκεί αντί να πείτε πάλι χιονίζει λέτε πάλι βρέχει, πάλι έχει ζέστη πάλι θα φάω πούτσα (εξαιρείται η Ειρήνη) και διάφορα άλλα. Ζέστη δεν θέτε, κρύο δεν θέτε, βροχή δεν θέτε, χιόνι δεν θέτε, τι θέτε; Αν είναι έτσι να σας βάλουμε μέσα σε μία μεγάλη φούσκα που να έχει ότι θέλετε και εκεί μπορείτε να ανεβάζετε όσες φωτογραφίες θέλετε για να ικανοποιήσετε την αυταρέσκεια σας και την αχαριστία σας που δεν είσαστε με τίποτα ικανοποιημένοι! Άνθρωποι! Κωλοφάρα!

Και κάτι τελευταίο πριν κλείσω αυτό το Blog. Από το να σκέφτεστε ότι έχει χιόνι ή ότι έχει κρύο και δεν μπορείτε να βγείτε να πουτανιάσετε με την ησυχία σας, γιατί δεν σκέφτεστε τους άστεγους που είναι έξω αλλά και τα αδέσποτα που κρυώνουν; Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτό; Και όχι δεν με έχει πιάσει το κλίμα του Champions League και έχω γίνει καλός άνθρωπος, απλά προσπαθώ να ρίξω ένα alternative γκομενάκι που το παίζει καλή ψυχή. Α και κοιτάξτε λίγο πέρα από τον εαυτό σας και τις ΠΟΥΤΣΕΣ!

Μιας και τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι Μυτιλήνη θα ήθελα να κλείσω με ένα video που δείχνει αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτούς τους <<κακούς>> ανθρώπους που ονομάζεται <<πρόσφυγες>>: https://www.facebook.com/ajplusenglish/videos/876719745802867/

Υ.Γ. 1: 20 πόντοι χιόνι και όχι μόνο! Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Υ.Γ. 2: Μιχάλη στο Μάρμαρο χιόνισε;

Υ.Γ. 3: Εκεί στη Θεσσαλονίκη που χιόνισε και πάγωσαν τα πάντα πάγωσαν και τα έργα του μετρό;

Υ.Γ. 4: Εκεί στη Θεσσαλονίκη αν δείτε μέσα στα χιόνια μία αρκούδα μην φοβηθείτε...Η μάνα της Bona είναι!

Υ.Γ. 5: Όποιος/α βρει έναν πιγκουίνο μέσα στα χιόνια να μου στείλει μήνυμα.

Υ.Γ. 6: Ένα μπράβο στην Αθανασιά που ενώ μένει σε χώρα που έχει κατάληξη σε -ία και εκεί χιονίζει από τον Οκτώβριο δεν σας πρήζει τον πούτσο με διάφορα posts. Εσάς δηλαδή γιατί εμένα ναι!

Υ.Γ. 7: Χρόνια πολλά στην Αθανασάρα. Να έχεις ότι επιθυμείς και να βρεις ένα όμορφο, έξυπνο, με χιούμορ και με μεγάλα προσόντα σαν εμένα.

Υ.Γ. 8: Ένα μπράβο στους Τούρκους που τώρα που χιόνιζε και έκανε κρύο πήγαν και έβαλαν χαρτόκουτα και κουβέρτες μέσα στον δρόμο για τα σκυλιά.

Υ.Γ. 9: Η Χριστίνα ακόμα και τώρα που χιονίζει πάλι σκυλιά ανεβάζει. Και Zombie Apocalypse να γίνει πάλι σκυλιά θα ανεβάζει. Αλήθεια η αγαπημένη σου στάση είναι το doggy style; (Ακόμα περιμένω το λαμπραντόρ μου και το πιγκουίνο που μου είπες)

Υ.Γ. 10: Αγγελική τελικά έχει πρακτορείο μοντέλου στην Μυτιλήνη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μου με DM. (Direct Message εννοώ....Μην στείλεις κανέναν Dungeon Master!)

Υ.Γ. 11: Ο καιρός είναι για τους αδύναμους. Βγες έξω και δες τι καιρό έχει! Τι έχεις να απλώσεις ρούχα δηλαδή; Μαλάκα τα ρούχα!!!

Υ.Γ. 12: Αν δείτε άστεγο αυτές τις μέρες καλέστε το 1595 για την Αθήνα και το 197 για την υπόλοιπη Ελλάδα. Το έχουν ανάγκη!


Steve Facts You All:
Δεν μου αρέσουν οι ελληνικές ταινίες και ο ελληνικός κινηματογράφος, γιαυτό αν θέλει καμία να δούμε ταινία θα δούμε ξένη ή μονωτική


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου