Steve

Blog - #41 - Και Τι Α Κάνς; Α Κάτς Α Μαλώις;

Leave a Comment

Καλησπέρα και καλή βραδιά! Τι έγινε πουλάκια μου; Νομίζατε ότι σταμάτησα να γράφω; Νομίζατε ότι παντρεύτηκα και άλλαξα τα πιστεύω μου; Μετά τις διαδηλώσεις των #Haters οι οποίοι ξεσηκώθηκαν στους δρόμους επειδή δεν γράφω και μετά τα χιλιάδες μηνύματα που μου έστειλαν οι τόσες χιλιάδες θαυμάστριές μου και η μάνα ΣΟΥ (δεν το περίμενες) για να ξαναγράψω, χωρίς όμως καμία να μου στείλει τα βυζιά της (εκτός από τη μάνα σου) για να με πείσει αποφάσισα να είμαι και πάλι κοντά σας.

5 μήνες μετά λοιπόν γύρισα με καινούριο blog αλλά και με τον λόγο που με άφησε μακριά από το γράψιμο αυτούς τους μήνες. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού της μήτρας στον κώλο. Πλάκα κάνω...Δεν παίζουμε με κάτι τέτοια...Για την μήτρα εννοώ...Με τον κώλο και τα βυζγιά μια χαρά παίζουμε. Anyway (Bournemouth Style), ο πραγματικός λόγος που δεν έγραφα ήταν γιατί βγήκα ραντεβού με μία κοπέλα και αφού την περίμενα κάτω από το σπίτι της με το Peugeot 2 ενώ μου είχε πει σε 5 κατεβαίνω, τώρα κατέβηκε!

Το "Blog - #41 - Και τι α κάνς; Α κάτς α μαλώις;" όσο γελοίο και να σας φαίνεται στο όνομα άλλο τόσο πιο γελοίο είναι μέσα. Φυσικά και κάνω χορατά (γράφτηκα για παραδοσιακούς χορούς για αυτό) και θέλω να σας πω ότι αυτό το blog αποτελεί ένα blog ψυχανάλυσης όπως και κάποια άλλα που έχετε διαβάσει σε αυτό το blog. Γιαυτό θα σας παρακαλούσα να ξαπλώσετε στον καναπέ, να βγάλετε τα ρούχα σας και μετά αφήστε το πάνω μου (το μουνί εννοώ).

Ας ξεκινήσουμε. Χαμηλώνω τα φώτα, εσείς όπως είπαμε και εσύ Φρόυντ στη μάνα σου αγόρι μου. Εξάλλου έμπαινες στη μάνα σου μιας και το αγαπημένο της παιδί. Έτσι εξηγούνται όσα έχεις γράψει. Είναι λοιπόν κάποιες στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με ηλίθιους ανθρώπους. Τους συναντάς καθημερινά είτε στο δρόμο που μπανίζεις γκομενάκια, είτε στην καφετέρια που μπανίζεις γκομενάκια, είτε στο μπάρ που μπανίζεις γκομενάκια. Είναι αυτοί που φωνάζουν συνέχεια, αυτοί που κάνουν σαν καθυστερημένοι, αυτοί που είναι όντως χαζοί και όμως είναι αυτοί που έχουν τα πιο πολλά γκομενάκια. Αυτό θα το αναλύσουμε σε κάποιο άλλο blog. Αυτή η θεωρία όμως δεν στηρίζεται εκεί, γιατί δεν έχει βάση,  Πηγαίντε τώρα στο ΙΚΕΑ και αγοράστε τη νέα βάση που κάνει μόνο 5,99. Τώρα με την καινούρια σας βάση είστε έτοιμοι να πάτε σπίτι και να στηρίξετε το πράγμα που θέλετε με το χέρι σας. Μιας και πήρατε τη νέα σας βάση μπορείτε να στηρίξετε την παραπάνω θεωρία και σε κάποια μαλακία που σας έχει κάνει ο κολλητός σας ή κάποιος φίλος σας ή κάποιο γκομενάκι . Όταν λοιπόν βρεθείτε αντιμέτωπος/η με αυτή τη κατάσταση γεννιέται στο μυαλό (το λίγο που διαθέτεται για να διαβάζετε Steve Hates You All) η εξής ερώτηση: "Και τι α κάνς; Α κάτς α μαλώις;"

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση λοιπόν έχει δύο εναλλακτικές απαντήσεις. Η μία είναι γάμα τους στο ξύλο για να σε σέβονται (Η Λυδία θα είχε διαβάσει μέχρι το γάμα τους και θα είχε πάει) και η άλλη είναι "Η θεωρία DaVinci". Όχι δεν είπε κάτι ο Leonardo γιαυτό. Δεν ήταν εποχή Steve Hates You All γιαυτό. Είπε όμως ο Donatello. "Η θεωρία DaVinci" λοιπόν πήρε το όνομα της από τα έργα που είναι σαν το "Κώδικα DaVinci". Ξέρετε αυτά που οι απαντήσεις με λίγο ψάξιμο είναι μπροστά μας. Έτσι λοιπόν και σε αυτή την ερώτηση που γεννιέται στο μυαλό σας "Και τι α κάνς; Α κάτς α μαλώις;" η απάντηση είναι μέσα στην ίδια την ερώτηση. Απλά κάντε την ρητορική και έτσι η απάντηση βρίσκεται μπροστά σας, Όχι φίλοι vegeterian. Μην καθίσετε να μαλώσετε. Απλά προσπεράστε το γεγονός και αφήστε το να φύγει.

Πριν αντιδράσετε μισό λεπτό να κάνω ένα διάλειμμα. Ρε Φρόυντ τι γίνεται με τη μητέρα σου; Ακόμα να τελειώσεις; Θέλουμε να πάρουμε και εμείς σειρά. (Μπαίνατε Αμαλί Νέιθανσον;)

Αφού λοιπόν τελειώσαμε στο διάλειμμα μας θα συνεχίσω το θέμα μας. Καλά ρε τι γίνεται εκεί στον ΠΑΟΚ? Της καραπουτανάρας! (Γεια σου Ειρήνη, Μελίνα, Αθανασία). Α άλλο λέγαμε. Θα μου πείτε λοιπόν και τι θα γίνει ρε φίλε Steve; Θα κάνουν την πουστιά τους και εμείς θα το δεχόμαστε σαν μαλάκες; Οι απαντήσεις μου στο ερώτημά σας είναι οι εξής.
1) Από πότε γίναμε φίλοι;
2) Από που και ως που με λες Steve; Με ξέρεις και από χθες; Μήπως γαμιόμασταν κιόλας; Να ήταν η αδερφή σου να με πει Steve.
Εντάξει για να μιλήσουμε λίγο πιο σοβαρά και να πούμε τα σύκα figs και τη σκάφη through οι σοβαρές απαντήσεις στην ερώτησή σας είναι δύο:
1) Αυτοπραγμάτωση
2) ΠΑΣΟΚ

Σε αυτό το blog λοιπόν η απάντηση στον τίτλο μας που είναι ο ίδιος ο τίτλος μπορεί να αντικατασταθεί από την λέξη "Αυτοπραγμάτωση" για να το παίξουμε και πιο ψαγμένοι προς το γυναικείο φύλο. Εγώ δεν έχω γυναίκες φίλες εσείς έχετε! (Άλλο ένα θέμα που θα πούμε σε επόμενο blog όπως και για την απάντηση ΠΑΣΟΚ που θέλει τόμους ολόκληρους για να απαντηθεί ή απλά ένα βράδυ σπίτι μου χωρίς ρούχα.)

Τώρα θα μου πείτε τι είναι η αυτοπραγμάτωση;! Όσοι ζουν Ιστιαία να κλείσουν το blog γιατί τα ξέρουν, όσοι είναι από το Πλατύ Ημαθίας, Ροδολίβο, Γαργαλιάνους  και από άλλες περιοχές είναι το τελευταίο επίπεδο της αναπτυξιακής ψυχολογίας. Όχι δεν θα γίνουμε σαόλιν (εκεί μας κατάντησαν οι κάρχιες). Απλά στην αυτοπραγμάτωση αφού περάσουμε από τα άλλα στάδια που αφορούν τις φυσιολογικές ανάγκες, την ασφάλεια, το αίσθημα ανήκειν και την αυτοεκτίμηση, έρχεται η αυτοπραμάτωση. Δηλαδή όπως λέει και ο συγχωριανός μου ο Maslow που αντέγραψε Steve Hates You All, είναι η ικανότητα του ανθρώπου να αντιμετωπίζει τα πράγματα με λογική, να ζυγίζει τις καταστάσεις και από κάθε τι που του συμβαίνει να βγάζει ένα θετικό συμπέρασμα.

Καταλάβατε μπουρτζόβλαχοι; Πλέον με ένα κλικ γίνατε πιο μορφωμένοι! Πάλι καλά που ξαναάνοιξα το blog και σας ανοίγω τα μάτια και τα πόδια.

Αυτό ήταν το blog για σήμερα ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram και Snapchat (stevehatesuall) και εμείς θα τα πούμε σε ένα επόμενο blog και μέχρι τότε να πάτε να γαμηθείτε! Γεια σας!

Υ.Γ.1: Η Αυτορπαγμάτωση εξαιρείται όταν κάποιος πει κάτι αρνητικό για το ΠΑΣΟΚ! Αρκουδέιδες!

Υ.Γ.2: Νίκος Κορόμπος
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου