Steve

Blog - #40 - Goin' Back - Γυναίκες

Leave a Comment

Επέστρεψα και πάλι μετά τα χιλιάδες μηνύματα που έπεφταν βροχή σαν να έπαιζα στον Harry Σπρόχτερ...Εεεε Harry Potter! Το "Blog - #40 - Going Back - Γυναίκες" έχει να κάνει για ακόμα μία φορά με το αδύναμο φύλο τον Αργύρη. Αστείευομαι φυσικά. Ολόκληρος Batman και θα ήταν αδύναμος; Φυσικά και αναφέρομαι στο φύλο κουρού. Καλά μιλάμε πολύ αδύναμο. Σπάει με τη μία. Δεύτερο αστείο στα καπάκια (που μαζεύω για να αγοραστεί καροτσάκι για τα ανάπηρα παιδιά) και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να μιλήσω ειλικρινά και να πω πόσο όμορφος έχω γίνει. Συμφωνούν φυσικά οι γνωστές fan μου Bona, Ελπίδα, Αθανασιά, Μαμά. Πέρα από την πλάκα (στην Ακρόπολη) αυτό το άρθρο θα κάνει ακόμα μία αναφορά στις γυναίκες.

Η ιδέα του άρθρου προέκυψε (και προέσκυψε...Ξες Ελπίδα) ένα βράδυ που βρεχε που βρεχε μονώτονα. Το βράδυ εκείνο μίλαγα στο Skype με την Αθανασιά (στείλε ένα μήνυμα ή έστω τηλεφώνα) και πιάσαμε τη γνωστή συζήτηση αν είναι όλες πουτάνες. Φυσικά και είναι απλά είπαμε από το να βλέπουμε μόνο το βρακί της, να κάνουμε και μία συζήτηση για να περάσει η ώρα. Πέρασε πάω για καφέ! Επέστρεψα από τον καφέ...Μισό λεπτό να χέσω..Και πάλι κοντά σας 10 κιλά πιο αδύνατος. Εκείνο το βράδυ λοιπόν ειπώθηκε η εξής ατάκα από τη γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη του Skype: "Steve είσαι πολύ όμορφος!". Εκτός από αυτό όμως είπε "20 πόντους;" για να κλείσει (όχι τα πόδια της) με την πρόταση "Δεν είμαστε όλες ίδιες. Μπορεί να έχουμε κοινά χαρακτηριστικά αλλά αυτό δεν μας κάνει ίδιες άρα δεν είμαστε όλες πουτάνες." (Τελικά αυτό δεν ήταν μία πρόταση...Έ εντάξει δεν το έχω και πολύ με τα αρχαία.) Αυτή η πρόταση με έβαλε σε σκέψεις (γυμνών γυναικών) και με βρήκε εν τέλη (αυτός που έπαιζε στο 10 λεπτά κήρυγμα) να συμφωνήσω στο ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες αλλά ότι χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες που θα αναλύσω στο συγκεκριμένο blog.

Θα ξεκινήσω με τις κατηγορίες που είχα αναφέρει στα προηγούμενα blog μου ώστε να σας ενημερώσω για τις νέες κατηγορίες που έχουμε. Βγαίνουν σε μαύρο γκρί και άσπρο και έχουν έκπτωση 30%-50%.


1) Γυναίκες Playmobil

Οι Γυναίκες Playmobil δεν μπορούν να πιάσουν την μπάλα διότι είναι κάτι το στρογγυλό, οβάλ κλπ. Έχει συνηθίσει το χέρι τους στο κυλινδρικό που κρατάνε κάθε μέρα και δεν μιλάω για σπαθί, λαβή από ασπίδα και φακό αλλά για τον πούτσο. Το χέρι τους λοιπόν έχει σχεδιαστεί έτσι για να πιάνουν μόνο αυτό και τίποτα άλλο, γιαυτό και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε καταστάσεις που περιέχουν άλλα σχήματα (εκτός αν είναι τρίγωνο, όπου και εκεί εξασκούνται κάθε μέρα με το βάλε βγάλε το στρινγκ).

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το σχετικό Blog - #19 - Γυναίκες Playmobil.


2) Γυναίκες ΙΚΑ


Οι Γυναίκες ΙΚΑ για τις οποίες κάνουν ουρά οι άντρες και αυτές μοιράζουν χαρτάκι και εξυπηρετούν όποιον θέλουν. Φυσικά αν πας να τους κάνεις παράπονα θα πουν την έκφραση "Μην κάνετε φασαρία κύριε. Μόνη μου είμαι. Δύο χέρια έχω!" (καλά τα έλεγε ο Φρόιντ ότι όλα γύρω μας είναι σεξουαλικά υπονοούμενα...Έ σεξοπορνοδιαστροφική Δέσποινα;) και έτσι αντί να χώσεις μπουνιά στο μουνί και να σερβιριστεί η μήτρα στο πιάτο σε κάνουν να ελπίζεις.

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το σχετικό Blog - #39 - Γυναίκες ΙΚΑ & Γυναίκες Σύνταξη.


3) Γυναίκες Σύνταξη 

Οι Γυναίκες Σύνταξη είναι αυτές που στο τέλος δεν τις παίρνει κανείς! Η συγκεκριμένη ορολογία ήρθε στο φως (όχι στο τούνελ...Βάλε Alpha Άγγελε) όταν ήμουν στο δεύτερο έτος της φοιτητικής μου ζωής που γνώρισα τη Λυδία. Η Λυδία είχε ξεκινήσει με καλές βλέψεις και πολλά γκομενάκια, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τα περιθώρια στένευαν (μαζί με το μουνί της Λυδίας) γιατί είχε πάρει όλη τη Θεσσαλονίκη και έτσι άρχισε σιγά σιγά να κόβεται από πολλά άτομα και να μην την παίρνει κανείς!

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το σχετικό Blog - #39 - Γυναίκες ΙΚΑ & Γυναίκες Σύνταξη.


4) Γυναίκες Πέη-Pal

Οι Γυναίκες Πέη-Pal είναι αυτές οι οποίες δεν κουβαλάνε μαζί τους λεφτά. Τι θέλω να πω; Βρίσκουν έναν γκόμενο ο οποίος το φυσάει το μπικικίνι (τα λέμε λαϊκά...κομμένο το ράδιο) και είναι μαζί του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι. Πως γίνεται αυτό; Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους (σεξ για όποιον είναι από χωριό) με αντάλλαγμα να τις κερνάνε ποτά, να τις αγοράζουν ρούχα, τσάντες και ότι άλλο θέλουν, να τις πηγαίνουν διακοπές και διάφορα τέτοια (Γεια σου Ειρήνη), ασχέτως αν ο άλλος είναι σαν τον Αλέξανδρο (Θα καταλάβει η Ειρήνη...Για όσους δεν κατάλαβαν να δουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη). Έτσι αυτές οι γυναίκες δεν κουβαλάν μαζί τους μαρούλι και τον πάνε μπρόκολο (Εδώ να κάνω μία διαφήμιση στην "Μπουτίκ Φρούτων Αγγελόπουλος") με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν την Πέη-Pal. Και όμως αυτές δεν είναι πουτάνες! Αυτές είναι πουτάνες πολυτελείας!


5) Γυναίκες Φλας

Οι Γυναίκες Φλας είναι αυτές οι οποίες κάθονται δεξιά και αριστερά και δεν κατευθύνονται μόνο προς μία πορεία, αλλά έχουν την ανάγκη να πάρουν και άλλες εξόδους για να φτάσουν στον προορισμό τους. Στο τέλος του ταξιδιού όμως καταλήγουν να κάνουν ένα ταξίδι γεμάτο στροφές με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται περισσότερο. Αν πήγαιναν όμως μόνο μπροστά θα κατάφερναν να έχουν ένα ήσυχο ταξίδι ή στην πορεία θα τους φαινόταν βαρετό; Μήπως τελικά μερικές φορές πρέπει να ξεφεύγουμε από τον προορισμό μας για να σπάει η ρουτίνα; Τι είπα πάλι ο παιχταράς; Αρκετά βαθύ σαν το φαράγγι του Χέλμ.! (Δεν αναφέρω το μουνί της Λυδίας γιατί όπως με ενημερώνει το κοντρόλ, που δεν ξέρει να κάνει ο Σαλπιγγίδης, έχουν αρχίσει και στενεύουν τα πράγματα εκεί μέσα)

Εδώ να ενημερώσω ότι υπάρχουν και οι Άντρες Φλας οι οποίοι πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι κάνουν και λέγονται Φλας. Όποιος/α δεν κατάλαβε μπορεί να ενημερωθεί από τον Στέφανο ή αλλιώς Bob Ross.

6) Γυναίκες Που Δεν Είναι Τέρμα Πουτάνες

Οι Γυναίκες Που Δεν Είναι Τέρμα Πουτάνες είναι αυτές που παίζουν και σε κάποια άλλη θέση π.χ. άμυνα, επίθεση, κέντρο.

Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα είδη γυναικών στον κόσμο και κάθε μέρα αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις ότι φοράνε στρινγκ...εεεε θα ανακαλύψεις και καινούρια. Gotta Catch Em' All!

Υ.Γ. "Blog - #40 - Going Back - Γυναίκες"...Την Κυριακή αυτή σας προσκαλώ όλους στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης για να κάνουμε τα 40 του blog "Steve Hates You All".
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου