Steve

Blog - #39 - Γυναίκες ΙΚΑ & Γυναίκες Σύνταξη

Leave a Comment

7 Φεβρουαρίου 2016...Λίγους μήνες μετά το τελευταίο άρθρο που μιλούσε για την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. Οι μισοί δεν το θυμόσαστε...Οι άλλοι μισοί γαμιέστε! Σας είχα πει ότι άργησα να γράψω άρθρο και θα σας αποκάλυπτα τον λόγο σε αυτό το blog...Μπα τελικά!

Θα μου πείτε τώρα γιατί έλειπα τόσο καιρό και έκανα κοιλιά και πήγα 60 κιλά. Θα σας πω της γιαγιάς σας το σκαρτ και ότι αν και πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου (όπως κώλοι και βυζγια) με πείσατε να ξαναγράψω με τα τόσα μηνύματα θαυμασμού που μου στείλατε (μία να στείλει κανένα βυζί δεν φιλοτιμήθηκε...Μόνο η ΔέσποινΑ ένα κόκκινο σουτιέν) και θα σας διαβάσω μερικά από αυτά (Λες και είμαι στο ουράνιο τόξο νιώθω):

"Γράψε κανένα άρθρο ρε μαλάκα!" - Λυδία

"Είσαι ωραίο γκομενάκι! Θα γράψεις κανένα blog ή θα σε κοπανήσω με την μύτη μου;" - Αθανασία

"Ζακέτα να βάλεις!" - Μαμά

"ΓρΑφεις πολύ ωρΑίΑ  γρΑψε και ΑλλΑ ΑρθΑ!" - ΔέσποινΑ

"Θέλω να...Δούμε ταινία!" - Γεωργία (Ταινία είδαμε τελικά)

"Τα λές πολύ ωραία θέλω να με γαμήσεις!" - Ποτέ καμία

Αφού λοιπόν με πιέσατε τόσο πολύ και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα χιλιάδες μηνύματα που πήρα δώρο από τη Vodafone αποφάσισα με τον νέο χρόνο να επιστρέψω Δημήτριος με δύο ορολογίες για τις γυναίκες γιατί σε αυτό το blog εκτός από το να σας δείχνω πόσο όμορφος, γαμάτος και με μεγάλα προσόντα άνθρωπος είμαι, έχω και την υποχρέωση να πάω να ανοίγω και το ιατρείο κάθε πρωι στις 8:30. Α όχι αυτήν την καρτέλα; Ποια καρτέλα; Με τους βαθμούς; Α οκ! Εδώ είμαστε...Έχω λοιπόν την υποχρέωση να σας μορφώνω!

Blog - #39 - Γυναίκες ΙΚΑ & Γυναίκες Σύνταξη λοιπόν. Αφού λοιπόν σας έμαθα τις <<Γυναίκες Playmobil>> (βλ. Blog 19) ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για άλλες δύο κατηγορίες γυναικών.
Η πρώτη κατηορία είναι μία κατηγορία που έχετε συναντήσει πολλές φορές στη ζωή σας. Στο χωριό μου τις λέμε καριόλες εδώ επειδή είμαστε intellectual και κοντού επιπέδου (1,67 σαν την Γεωργία) θα τις πούμε <<Γυναίκες ΙΚΑ>>. Τι εννοώ ακριβώς θα μου πείτε τώρα...Μην άγχεστε...Καθίστε αναπαυτικά πάνω στον 20ποντο καναπέ μου που γίνεται και κρεβάτι και ακούστε (βέβαια αν κάτσετε πάνω στον καναπέ δεν θα ακούσετε αλλά θα σας ακούσουν)! Όσον αφορά τον καναπέ να ενημερώσουν αυτές που θέλουν να τον αγοράσουν ότι είναι σαν αυτούς από το ΙΚΕΑ. Δεν είναι έτοιμος. Πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας!

Η ορολογία της <<Γυναίκας ΙΚΑ>> λοιπόν, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή. Γύρω στο 2000 δηλαδή όταν άνοιξε το τσιπουράδικο "Περικλής" στην Βόρεια Εύβοια και έκανε χρυσές δουλειές. Η ορολογία αναφέρεται στις γυναίκες για τις οποίες κάνουν ουρά οι άντρες και αυτές μοιράζουν χαρτάκι και εξυπηρετούν όποιον θέλουν. Φυσικά αν πας να τους κάνεις παράπονα θα πουν την έκφραση "Μην κάνετε φασαρία κύριε. Μόνη μου είμαι. Δύο χέρια έχω!" (καλά τα έλεγε ο Φρόιντ ότι όλα γύρω μας είναι σεξουαλικά υπονοούμενα...Έ σεξοπορνοδιαστροφική Δέσποινα;) και έτσι αντί να χώσεις μπουνιά στο μουνί και να σερβιριστεί η μήτρα στο πιάτο σε κάνουν να ελπίζεις.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι <<Γυναίκες Σύνταξη>> ή αλλιώς Συντάξιμες Γυναίκες οι οποίες ήταν από πάντα στη ζωή σου αλλά ποτέ δεν ήξερες πως να τις χαρακτηρίσεις. Θυμάσαι που ο φίλος σου ο Δαμιανός είχε μία γκόμενα και αυτή είχε 4 φίλες όπου από αυτές οι 3 ήταν αιδοιάρες (ξεκίνησα ρώσικα γιαυτό) και η 1 ήταν σαν να την έχει χύσει ο παππούς της μέσα στα μάτια; Ωραία...Τώρα που θυμήθηκες αγαπητέ αναγνώστη, πέσουμ (υπερσυντέλικος) πόσα κατσαβίδια έχει ο Κώστας. Μπλέ σωστά! Ε αυτή ήταν η <<Γυναίκα Σύνταξη>>. Η <<Γυναίκα Σύνταξη>> είναι αυτή που στο τέλος δεν την παίρνει κανείς! Η συγκεκριμένη ορολογία ήρθε στο φως (όχι στο τούνελ...Βάλε Alpha Άγγελε) όταν ήμουν στο δεύτερο έτος της φοιτητικής μου ζωής που γνώρισα τη Λυδία. Η Λυδία είχε ξεκινήσει με καλές βλέψεις και πολλά γκομενάκια, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τα περιθώρια στένευαν (μαζί με το μουνί της Λυδίας) γιατί είχε πάρει όλη τη Θεσσαλονίκη και έτσι άρχισε σιγά σιγά να κόβεται από πολλά άτομα και να μην την παίρνει κανείς! Κάποιοι λένε ότι υπάρχει ακόμα εκεί έξω σε μικρά (σαν τα βυζγιά της) πλέον νούμερα και αν παρατηρήσει κανείς στον τοίχο του Colombia (μαγαζάρα) θα δει να γράφει "Λυδία Plokami με έχεις κάνει τάρανδο"!

Φυσικά το αντρικό κοινό που με διαβάζει θα θέλει και ένα tip (Πάρε 5 ευρώ) για το πως να αντιδράσει απέναντι σε αυτές τις δυο κατηγορίες γυναικών. Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα και ας πάμε στις <<Γυναίκες ΙΚΑ>>. Ναι αγαπητοί αναγνώστες και άλλες τέτοιες μαλακίες. Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται αυτές είναι οι πιο έυκολες. Τι πρέπει να κάνετε; Να συνδυάσετε το παραπάνω χιουμοριστικό tip δηλαδή το 5ευρω με αυτό το tip. Γιατί όπως έχει πει και ένας σοφός από το Ποτόκιον...Όλες είναι πουτάνες...Απλά διαφέρουν στην τιμή!

Για το τέλος σας κράτησα το δύσκολο κομμάτι που αφορά τις Συντάξιμες γυναίκες. Εκεί αν σας επιτεθεί τέτοια κατηγορία γυναικών χρειάζεστε τον παρακάτω εξοπλισμό:

1) Ένα παλούκι (Όχι αυτό που νομίζεις σεξοπορνοδιαστροφική ΔέσποινΑ)
2) Έναν Σταυρό (Το να κάνετε τον Σταυρό σας ή να έχετε μαζί σας έναν φίλο που τον λένε Σταύρο δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει)
3) Να κάνετε το Pee Pee Dance. Τι είναι αυτό; Καλά δεν βλέπετε Californication; Και τι θέλετε εδώ; Πεεεεεε. Τέλος πάντων παρακολουθήστε το εξής video για να μάθετε: https://www.youtube.com/watch?v=oqEUZO4Fh3w

Γυναίκες ΙΚΑ & Γυναίκες Σύνταξη λοιπόν...Spread the words!

Υ.Γ. Όσον αφορά τους άντρες που περιμένουν στην ουρά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες αυτοί που εξυπηρετούνται (τυχεροί με λεφτά και παρουσιαστικό βλ Steve Hates You All) και αυτοί που ακόμα περιμένουν (επειδή είναι σαν να τους έχει βιάσει η γιαγιά τους).
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου