Steve

Blog - #38 - #PrayForPar(t)is

Leave a Comment

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Ώρα 2:00 πμ. Άνοιγμα τηλεόρασης για χάζεμα (πιστεύω ότι το χάζεμα είναι πολύ εύστοχο). Όπου και να γυρίσω βλέπω βομβιστική επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι (εκτός από Star και Nickelodeon). Τα μάτια μου γεμίζουν θλίψη. Όχι γιατί είναι ένα θλιβερό συμβάν, αλλά γιατί είναι ακόμα ένα θλιβερό συμβάν! Έκλεισα τη φωνή και παρακολουθούσα τα γεγονότα...

Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Ώρα 2:00 μμ (γιατί κοιμάμαι σαν βόδι). Άνοιγμα facebook για χάζεμα (πιστεύω ότι το χάζεμα εδώ είναι ακόμα πιο εύστοχο). Σε όποιο profile και να γυρίσω βλέπω #prayforparis και αλλαγή στην εικόνα σας profile με σημαίες της Γαλλίας. Τα μάτια μου γεμίζουν περισσότερο θλίψη. Όχι για το ότι μου θύμισε το συμβάν στο Παρίσι, αλλά γιατί μου θύμισε πόσο ζώα είμαστε (μερικές φορές με κάνετε να πιστεύω ότι η θεωρία του Δαρβίνου είναι όλο και πιο σωστή)! Δεν έκλεισα το facebook και παρακολούθησα εσάς...

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να γράψω για αυτό το θέμα και να κρατηθώ με τα όσα έβλεπα. Όχι δεν μιλάω για όσα έπαιρναν μέρος στο Παρίσι, αλλά για όσα έπαιρναν μέρος στο facebook. Αλλά εσείς δεν έχετε τον Θεό σας (ούτε εγώ τον έχω! Παρακαλείται όποιος έχει τον Θεό να τον φέρει πίσω. Βασικά να τον πάτε στο Supernatural γιατί τον χρειάζονται.)! Θα ξεκινήσω από την αρχική τροφή που μου πασάρατε και θα αναπτύξω κάποια πράγματα τα οποία θα μας πάνε σε άλλες θεωρίες και προβληματισμούς.

Φυσικά μετά από όλα αυτά μπορεί να με βρείτε λάθος, μπορεί να πείτε ότι είμαι ανιστόρητος και μπορεί να μου πείτε ότι δεν είμαι καλά ενημερωμένος. Η απάντησή μου προς τα εσάς είναι ότι εδώ γελάμε (βασικά και εκεί θα μπορούσαμε να γελάμε) και ότι ενώ η Μαρία με τον κώλο έξω που έβαλε τη σημαία της Γαλλίας και έγραψε #prayforparis είναι μέσα στην ενημέρωση. Εντάξει αν είχε πάρει τη μισή Γαλλία μπορεί να ήξερε κάτι παραπάνω και να είχατε ένα δίκιο, αλλά δεν είναι Λυδία (οι γκόμενοι σου στη Γαλλία είναι safe;). Από την άλλη όμως είναι κάποιοι/ες που μπορεί να με βρείτε σωστό, μπορεί να με βρείτε όμορφο και ότι κοιτάω μπροστά και εγώ θα σας πω "Γιατί ξέρετε κανέναν που τα μάτια του να κοιτάνε πίσω;".

Το Blog - #38 - #PrayForPar(t)is λοιπόν από ότι είδατε δεν γράφτηκε την επόμενη ημέρα των γεγονότων, αλλά κάποιες ημέρες μετά. Ο λόγος; Πρώτο γιατί κρατιόμουν όσο περισσότερο μπορούσα για να μην σας βρίσω και δεύτερον γιατί ήθελα να ενημερωθώ σωστά. Μετά από εκπομπές σε ραδιόφωνο, διάφορα video και άρθρα στο internet (ναι ξέρω πολύ καλή ενημέρωση, δεν χρειάζεται να πω ότι δεν αναφέρθηκε τηλεόραση στην έρευνα μου) είπα να γράψω το blog αυτό το οποίο ξεκινάει κανονικά μόλις τώρα!

Ζώα all around the world but especially in Greece (εξαιρούνται οι πιγκουίνοι),

Σας γράφω αυτό το blog γιατί ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ! Εντάξει ναι καταλαβαίνω πέθαναν τόσοι άνθρωποι στη Γαλλία και είναι λογικό να θέλετε να εκφράσετε την θλίψη σας γιατί ήταν ένα θλιβερό συμβάν, αλλά ας μην είμαστε τόσο υποκριτές! Και γιατί λέω υποκριτές; Γιατί δεν γίνεται ρε φίλε vegeterian να μου γράφεις #prayforparis και μετά από 5 λεπτά να μου βάζεις στο profile Avicci, Wiz Καλύβα, Τερζή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να μου γράφεις δώσε πόνο (εκτός αν είσαι τζιχαντιστής και περνάς κρυφό μήνυμα). Δεν γίνεται γαμημένε νοσηλευτή να είσαι έξω για ποτάρες όπως γράφεις στο check in και να μου ανεβάζεις #prayforparis και μετά από 2 λεπτά να χορεύεις στο "Colombiano" του Υποχθόνιου (ή αλλιώς Υπο. Υπο; Σωτηρία μήπως είσαι εσύ και αυτό είναι το καλλιτεχνικό σου;). Δεν γίνεται γαμώ το μουνί από σφήκες! Μου γίνατε ξαφνικά όλοι ευαίσθητοι. Ακόμα και ο Μάκης από το Ροδολίβο έγραψε κάτι ανάλογο υπέρ του Παρισιού, που νόμιζε ότι το Τζιχάντ είναι ομάδα από την Ινδία που παίζει στο στοίχημα. Ανθρωπιστές των πληκτρολογίων να πούμε!

Αφού είστε τόσο ανθρωπιστές όσο δηλώνετε γιατί τότε δεν βάλατε τη σημαία του από το Λίβανο όταν μια-δυο μέρες πριν μετρούσαμε θύματα από βομβιστική επίθεση; Γιατί δεν βάλατε τη σημαία από τη Βαγδάτη και από άλλες χώρες που βιώνουν επιθέσεις καθημερινά ευαίσθητα μου πλάσματα εσείς (σαν τον Πανταζή ακούστηκα); Γιατί δεν βάλατε τη σημαία της Συρίας που με κάνατε να γράψω το "Blog - #37- Why So Sirius?"; Γιατί δεν γράφετε καθημερινά για όλα αυτά που γίνονται και τα παιδιά που πεθαίνουν στις ανατολικές χώρες; Α ξέχασα δεν είναι στη μόδα. Είναι très banal!

Επιπλέον, πάτε και μου γράφετε όλοι εσείς οι Έλληνες και πιστοί χριστιανοί που έχετε να πατήσετε εκκλησία από τα βαφτίσια σας και η χριστοπαναγία έχει γίνει ψωμοτύρι σας, ότι πρέπει να τους σκοτώσουμε τους μουσουλμάνους, τους τζιχαντιστές γιατί είναι φανατικοί με τη θρησκεία τους. Σοβαρά τώρα; Έχετε κάτσει να μιλήσετε με φανατικό του Χριστιανισμού; Εμένα η καθηγήτρια μου με έβγαζε έξω σχεδόν σε κάθε μάθημα αν είχα αντίθετη άποψη (Γεια σας κυρία Αθανασίου). Και ας πάμε λίγα χρόνια πίσω. Στα 15 όταν έκανα πρώτη φορά sex. Α όχι; Καλά πάμε τότε στις Σταυροφορίες που αν θυμάμαι καλά σφάζαμε για τον Χριστιανισμό. Αλλά αυτό δικαιολογείται έτσι; Γιατί ο άνθρωπος δεν είχε εξελιχθεί τόσο ώστε να εξελιχθεί και πνευματικά. Ναι ε; Να σας πάω ακόμα πιο πίσω; Σιγά μην σας ρωτήσω κιόλας. Μέγας Αλέξανδρος. Εποχή των Αρχαίων Ελλήνων που όλοι μας λέμε ότι ήταν οι πιο σοφοί. Σε αυτή την σοφότερη περίοδο λοιπόν, ο Μέγας Αλέξανδρος θα μπορούσε και με πολύ θάρρος να χαρακτηριστεί και ο Χίτλερ της αρχαιότητας μόνο που ο πρώτος ήταν ματαιόδοξος και ο δεύτερος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τρελός. Ξέρω ναι ξεσηκωθήκατε και θα μου πείτε ότι δεν είναι το ίδιο και τι λέω και τέτοια και μπορεί να κλείσετε και αυτό το blog. Απλά πριν το κάνετε θα παρακαλούσα να μου πείτε λίγο εσείς τη διαφορά μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου, των Σταυροφόρων, του Χίτλερ και των Τζιχαντιστών. Αφού όλοι τους σκότωσαν, ρήμαξαν, βίασαν λαούς με σκοπό να μεταδώσουν την ιδέα τους γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος να την γλιτώσει ενώ οι άλλοι να κρεμαστούν; Α ναι γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Χριστιανισμός μέσω των Σταυροφοριών που μεταδόθηκε τότε είναι δικοί μας. Έλληνες. Μπράβο! Κλαπ Κλαπ Κλαπ! Όχι δεν είναι χειροκροτήματα. Το μουνί της Λυδίας που βαράει παλαμάκια είναι!

Ρε το κακόμοιρο το Παρίσι που δέχθηκε επίθεση από τη δολοφονική οργάνωση ISIS. Δηλαδή την πατήσατε από το ίδιο σας το θρεφτάρι; Ήσασταν και εσείς μία από τις χώρες που χρηματοδοτούσατε αυτή την οργάνωση για όφελος σας. Είναι κάτι παρόμοιο με τον Μπιν Λάντεν. Α να μην πιάσω αυτό το θέμα; Γιατί; Μωράκια ατελείωτα που με διαβάζετε, όταν το ποτάμι έχει βαφτεί με αίμα πρέπει να πάμε από τα λασπωμένα μονοπάτια (αυτό το ρητό τελικά δεν ισχύει μόνο όταν έχει η γκόμενα περίοδο). Ο Μπιν Λάντεν ήταν παιδί των Αμερικάνων; Μήπως τρελάθηκα; Μπα. Απλά τότε το Αφγανιστάν ήταν η νούμερο 1 χώρα που εφοδίαζε τη Ρωσία με Ουράνιο. Να μην επέμβει η Αμερική; Εκ των έσω πέφτουν τα τείχη όπως μας έχει διδάξει η ιστορία.

Αλλά ότι και να πω οι φίλοι μας οι Κινέζοι με καλύπτουν με το γνωστό τους ρητό, γιαυτό θα σας αφήσω αυτή την εικόνα εδώ.


                             

Από την άλλη βέβαια, έχουμε και αυτούς που είχαν συνειδητοποιήσει τα παραπάνω και έκραζαν αυτούς που μαζοποιήθηκαν από την επίθεση στη Γαλλία. Εσείς αξίζετε ένα μπράβο (Κατερίνα, Μελίνα) και ας σας λένε κακούς. Δεν είστε κακοί, είστε απλά αυτοί που έχουν φιλτράρει τις καταστάσεις και τα βλέπουν λίγο πιο σωστά, με μία δόση αλήθειας και όπως ξέρουμε η αλήθεια πονάει (τα ξέρει η Αθανασία για τη μύτη της από πρώτο χέρι).

Μήπως όλα αυτά που λέω θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν θεωρίες συνωμοσίας; Δεν θα το έλεγα. Θεωρία συνωμοσίας από την άλλη θα μπορούσε να χαρακτηριστούν τα παρακάτω video από το παιχνίδι Battlefield 3, το οποίο προέβλεψε 5 χρόνια πριν την επίθεση στην πρωτεύουσα της Γαλλίας στις 13 Νοεμβρίου.


Θέλετε να φωνάξετε και να δείξετε την εμπάθεια σας; Κάντε το αλλά όπως λένε και στο χωριό μου "Be a Voice...Not an echo!"

Για κλείσιμο να σας θέσω τρία ερωτήματα:

1) Πόσοι από εσάς όντως #pray for paris;

2) Εσείς οι άθεοι (μαγκιά σας) που γράφετε #prayforparis σε ποιον pray ακριβώς;

3) Εσείς που βάλατε τη σημαία της Γαλλίας στο profile σας, αν το ίδιο συμβάν γινόταν στη Γερμανία πόσοι θα βάζατε τη σημαία της;

Μήπως τελικά δεν μπορούμε να αποφύγουμε το στημένο μέλλον μας??? Καληνύχτα κόσμε και όπως έλεγαν οι Pink Floyd και ο Hank Moody "Whatever you do, don’t be another brick in the wall!"!

Υ.Γ. Για όσους αναρωτιέστε γιατί έλειπα τόσο καιρό (ναι μαμά για εσένα το γράφω), θα σας λυθεί η απορία στο επόμενο blog.

Υ.Γ. 2: #PrayForTheWorld
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου