Steve

Blog - #33 - Woman Manager

Leave a Comment

Στο Blog - #33 - Woman Manager αποφάσισα να ξεκινήσω με ένα ρητό που λέγεται χρόνια τώρα από τον λαό της Burkina Faso (αλήθεια τι έκανε στο Copa Africa?) : "Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις!"

Τώρα θα μου πείτε που κολλάει αυτό με τον τίτλο του Blog - #33 - Woman Manager και η απάντηση μου είναι πολύ απλή...Είναι σαν το αυτοκόλλητο...Κολλάει παντού! Καλά έχω γίνει πολύ χιουμοράκι τώρα τελευταία και αναρωτιέμαι αν πρέπει να αρχίσω να φτιάχνω χούμους. Δεύτερο αστείο στο καπάκι (δεν πιστεύω να είστε τόσο ηλίθιοι και να μην το καταλάβατε? Αλλά από τη στιγμή που με διαβάζετε τι αναρωτιέμαι?) και ήδη νιώθω τους πρώτους αναγνώστες να φεύγουν από το Blog μου...Που πάτε ρε μαλάκες...Σταθείτε...Μύγδαλα! Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας πάμε στον λόγο που διάλεξα αυτή την εισαγωγή και με τι έχει να κάνει αυτό το καινούριο Blog.

Όσο μεγαλώνουμε λοιπόν και περνάνε τα χρόνια (είχα γενέθλια πριν κάτι ημέρες και κανένας δεν μου πήρε τον πιγκουίνο που τόσο πολύ ήθελα) μαθαίνουμε φίλοι μου Vegeterian (Γεια σου Αλεξάνδρα...Αλεξάνδρα δηλώνεις vegeterian αλλά την πούτσα μπρόκολο την πας...εξ ου και vegeterian). Και αυτό συμβαίνει διότι βιώνουμε διάφορες καταστάσεις είτε μόνοι μας είτε με την κοπέλα μας (εμείς τα αγόρια...και τα κορίτσια αν τις βιώσετε με κοπέλες εγώ δεν έχω κανένα θέμα...μόνο να μου δώσετε μία γωνία και μία κάμερα). Το άρθρο λοιπόν αυτό είναι κάτι σαν συνέχεια από τις τακτικές των γυναικών που είχα αναφέρει στο Blog - #25 - Migato No44 (http://stevehatesyouall.blogspot.gr/2015/03/blog-25-migato-no44.html), τις οποίες θα ξαναθυμηθούμε παρακάτω.

Πρώτα από όλα όμως έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην γυναικεία λογική και στις γυναικείες τακτικές, οι οποίες σε βγάζουν από τα ρούχα σου μεταφορικά και κυριολεκτικά! Να σημειωθεί η ημερομηνία που είπα μπράβο στις γυναίκες και να οριστεί ως εθνική εορτή παρακαλώ πολύ! Και έχω να πω μπράβο, διότι αγαπητό αντρικό φύλο όσο και να νομίζεις ότι ξέρεις από τακτική, όσο Football Manager ή Master League και να έχεις παίξει στη ζωή σου, όσο και αν νομίζεις ότι οι τακτικές "Αθόρυβο Κλάσιμο" και "Το μήνυμα των 3 ημερών" είναι από τις καλύτερες που διαθέτουμε και πιάνουν πάντα (με εσένα Bona το δεύτερο έπιασε...Το πρώτο το πέτυχες εσύ με εμένα) και όσο και αν νομίζεις ότι μπορείς να καταλάβεις τις γυναίκες να ξέρεις ότι είσαι γατάκι μπροστά σε αυτά που έχουν στο μυαλό τους και να ξέρεις ότι δεν θα τις καταλάβεις ποτέ. Μόνο αυτές καταλαβαίνονται μεταξύ τους και γιαυτό μισούνται κιόλας!

Το γυναικείο φύλο λοιπόν, αυτό το τακτικό κομμάτι που προσπαθούμε να αναπτύξουμε με κάθε δυνατό τρόπο σε κάθε τομέα, το έχουν από τη στιγμή που γεννιούνται...Βασικά από τη στιγμή που καταλαβαίνουν ότι έχουν μουνί! Παρακάτω λοιπόν θα δούμε κάποιες τακτικές που κάνουν οι περισσότερες κοπέλες...Γιαυτό αντρικέ πληθυσμέ που διαβάζεις αυτό το Blog (μόνος μου έμεινα?) δες κάποιες από τις τακτικές τους, ώστε να προετοιμαστείς και να αμυνθείς!

Τακτική No1: "Κάνε ότι θες!"

Όταν βγουν αυτές οι τρεις λέξεις από το στόμα της τότε ξέρεις ότι τον έχεις πιει! Το "Κάνε ότι θες!" σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Βασικά σημαίνει ότι αν κάνεις αυτό που θες τότε την γάμησες (όχι αυτή...αυτό ξέχνα το για εκείνο το βράδυ)! Και όταν στο λέει καλά θα είναι να προσέχεις τα δάχτυλά της γιατί κάπου εκεί βρίσκεται ένα κωλοδάχτυλο που σου λέει "Κάτσε Τώρα!".

Άμυνα: Από μεριά μας καλό θα είναι να ενεργοποιήσουμε το "Sheldon Cooper Mode" και να κάνουμε πράξη τα λόγια τους...Δηλαδή να κάνουμε ότι θέλουμε! Αφού έτσι και αλλιώς θα τα ακούσεις είτε κάνεις αυτός που θέλει αυτή είτε αυτό που θες εσύ!

Τακτική Νο2: "Ποιος άλλος θα είναι εκεί?"

Καταρχήν, ευνουχισμένε αναγνώστη αντικατάστησε το "Ποιος" με το "Ποια". Στο μυαλό της αυτό έχει αλλά δεν στο λέει για να σε πιάσει το φιλότιμο και να το πεις μόνο σου. Μπράβο μαλάκα! Τα κατάφερες! Τώρα αν υπάρχει κάποιο άλλο αιδοίο (γιατί είμαστε και intelectual) στην παρέα και γενικά σε ακτίνα 10.000 χιλιομέτρων από εσένα, τότε απαγορεύεται να βρίσκεσαι εκεί. Και αν βρίσκεται πρέπει να κάνεις πως δεν υπάρχει. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ γιατί δεν υπάρχω...Τόσο γαμάτος είμαι!

Άμυνα: Αν εκεί που θα πας, αποφασίσεις να πας μόνος σου τότε κοίταξε να της στέλνεις μηνύματα για να μην νιώθει ότι την έχεις ξεχάσει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύονται τα μηνύματα του στυλ εσύ είσαι πιο όμορφη από αυτή και τέτοια. Καρφώνεσαι ρε μαλάκα! Μήπως να της στείλεις και snapchat τα βυζγιά της διπλανής σου για να τελειώνεις?
Αν εκεί που θα πας, αποφασίσει να έρθει και κοπέλα σου τότε όλη την ώρα να κοιτάς μόνο αυτή και να μιλάς με τους φίλους σου. Η άλλη κοπέλα που είναι στην παρέα δεν χρειάζεται όλη την προσοχή σου...Μόνο με την άκρη του ματιού σου (Teach us Στέφανε)!


Τακτική Νο3: "Κλαμένο Μουνί!"

Τρίτο και ισχυρό τους όπλο είναι το "Κλαμένο Μουνί". Εδώ αφού βλέπουν ότι στα άλλα αντιστέκεσαι και ότι οι τακτικές τους είναι άχρηστες απέναντι στην σιδερένια ψωλή σου αποφασίζουν να βάλουν τα κλάματα χωρίς λόγο. Και αυτό πιάνει κάθε γαμημένη φορά! Γιατί πέρα από τα αστεία δεν μπορείς να αντισταθείς σε μία κοπέλα που κλαίει και αυτό όχι επειδή σε έπιασε η καλοσύνη σου. Μίλα ειλικρινά και πες το! Το κάνω γιατί βγαίνει από μέσα μου η αντρική τακτική "Παρηγορητής ή αλλιώς Περιστέρι στο Σύνταγμα". Είναι αυτή η τακτική που όταν μία κοπέλα κλαίει (και τις πιο πολλές φορές το έχεις πετύχει να συμβαίνει στον τσακωμό ή χωρισμό με γκόμενο) εσύ δια μαγείας εμφανίζεσαι για να την πάρεις αγκαλιά και να της δείξεις ότι είσαι εκεί και ότι δεν έχεις θέμα να φας τα ψίχουλα που σου πετάει ο πρώην της. Έτσι λοιπόν, όταν θα κλάψει η κοπέλα σου με την τακτική "Κλαμένο Μουνί" εσύ από μεριά σου θα ενεργοποιήσεις άθελα σου την τακτική "Παρηγορητής ή αλλιώς Περιστέρι στο Σύνταγμα" και τότε περαστικά σου!

Άμυνα: Από τη στιγμή που στο τραπέζι πέφτει η προοπτική να γαμήσεις (έστω και μικρής πιθανότητας) τότε η τακτική "Παρηγορητής ή αλλιώς Περιστέρι στο Σύνταγμα" είναι η κατάλληλη!


Τακτική Νο4: "10 Λεπτά Κήρυγμα #Not"

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι για να σου φύγει ο θυμός χρειάζεσαι 10 δευτερόλεπτα, γιαυτό προτείνουν όταν έχεις νεύρα να μετρήσεις μέχρι το 10 και θα δεις ότι τα νεύρα θα σου έχουν φύγει. Εγώ θα σου προτείνω να μετρήσεις μέχρι το 10 ώστε ο άλλος να ξεχαστεί και να χαλαρώσει και τότε μπουκέτο στο πρόσωπο από εκεί που δεν το περιμένει. Οι θεωρίες όμως των ψυχολόγων δεν είχαν υπολογίσει τις γυναίκες γιατί είναι αψυχολόγητες! Οι γυναίκες δεν θέλουν 10 δευτερόλεπτα για να ηρεμήσουν...Θέλουν 10 λεπτά! Είναι κάτι ανάλογο με το θα είμαι έτοιμη σε 5 λεπτά και έχουν περάσει 5 χρόνια με αποτέλεσμα εσύ να έχεις κάνει παιδιά και αυτή ακόμα να ετοιμάζεται! Η τακτική "10 Λεπτά Κήρυγμα #Not" λοιπόν, είναι μία τακτική που επιλέγει η γυναίκα να χρησιμοποιήσει με λίγο ρίσκο, διότι σε αφήνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου χωρίς αυτή για 10 λεπτά και να αποφασίσεις αν θες να είστε μαζί. Και όλο αυτό διότι είναι τα μόνα 10 λεπτά στη σχέση σας που δεν σε κράζει που είσαι άντρας. Είναι κάτι σαν ένα κακό ημίχρονο στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι ο προπονητής και αφού σε έχει κράξει για 45 λεπτά όταν έρχεται το ημίχρονο σε αφήνει να σκεφτείς τα λάθη σου και ελπίζει σε εσένα!

Άμυνα: Πρόσεχε μην γίνεις αλλαγή! Αν δει ότι όντως δεν βάζεις μυαλό, ο αντικαταστάτης είναι κοντά. Αν αποφασίσεις όμως να γίνεις μόνος σου αλλαγή και της δείξεις ότι δεν θέλεις να τα βρείτε, θα δείξει ότι σε θέλει πάλι στο παιχνίδι και μετά για λίγο καιρό θα φας πάγκο. (Λες και γράφω στο Men's Health αισθάνομαι!)


Τακτική Νο5: "Με Ξέχασες" (Το ρήμα είναι μόνο σε β ενικό και δεν κλίνεται)

Η τακτική No5 χρησιμοποιείται κυρίως όταν αποφασίζεις να βγεις με τους φίλους σου. Εκεί που κάθεσαι και πίνεις τα ποτάκια σου και τις μπύρες και αυτή σκυλοβαριέται στο σπίτι θα σου στείλει δύο μηνύματα. Όταν δεις το πρώτο μήνυμα να γράφει "Πως περνάς?" ξέρεις ότι την έχεις κάνει την μαλακία! Ναι σε καταλαβαίνω ότι δεν έκανες τίποτα. Εκεί είναι το θέμα! Έπρεπε να κάνεις κάτι. Να της στείλεις ένα μήνυμα ή κάτι τέτοιο και φυσικά να εξελιχθεί σε κουβέντα που δεν θα την κάνει να βαριέται μόνη της στο σπίτι. Γιατί αν δεν το κάνεις αυτό, τότε το δεύτερο μήνυμα είναι "Με ξέχασες ή με παραμελείς!" και τότε στην υγειά σου!

Άμυνα: Το να της πεις ότι αυτή όταν βγαίνει με τις φίλες της δεν σου στέλνει μήνυμα δεν έχει καμία δύναμη απέναντι της. Πες το κλασικό που σου λέει και αυτή "Είχαμε μία πολύ σοβαρή συζήτηση, γιατί ο Κώστας/ Γιώργος/Αγαμέμνονας έχει ένα πρόβλημα". (Άσχετα αν το πρόβλημα του φίλου σου είναι ότι έχασε 50 ευρώ στο στοίχημα επειδή η ΠΑΟΚΑΡΑ έφαγε γκολ στο 90)


Τακτική Νο6: "Βρείτε Τα Αντίθετα"

Θυμάσαι τότε που ήσουν μικρός και έλεγες στους φίλους σου το αντίθετο από αυτό που λέγανε για να τους σπάσεις τα νεύρα? Θυμάσαι ότι μερικές φορές που ήταν και κορίτσια στην παρέα και όταν το έκανες αυτό σε θεωρούσαν ανώριμο? Θυμάσαι το τραγούδι του Τσαλίκη που λέει "Θα γυρίσει ο τροχός"? Ε γύρισε! Η τακτική No6 είναι αυτή η ανώριμη συμπεριφορά που κατέκριναν και είναι από τις πιο πολυσύχναστες και χρησιμοποιείται καθημερινά από το γυναικείο φύλο. Όταν μία γυναίκα λοιπόν σου πει μία από τις παρακάτω εκφράσεις όπως "Δεν έχω τίποτα", Όλα είναι μια χαρά", "Πάχυνα?", "Δεν μου την πέφτει ο κολλητός μου", "Την έχεις πιο μεγάλη από τον πρώην μου", "Δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά πως το χρησιμοποιείς" και διάφορα άλλα να ξέρεις ότι εννοεί το αντίθετο. Κάθε γαμημένη φορά!

Άμυνα: Δες την κατάσταση σαν ένα επιτραπέζιο που έχει σκοπό του παιχνιδιού να πεις τα συνώνυμα και τα αντίθετα από κάποιες λέξεις ή φράσεις. Let the game begin λοιπόν!


Τακτική Νο7: "Δεν είμαι φεμινίστρια...Εσύ είσαι Φαλοκράτης"

Όταν βγει η φράση "Δεν θα κάνω ότι μου λες εσύ" από το στόμα της, ξέρεις ότι η τακτική No7 is on και σου έρχεται να πάρεις φόρα και να ρίξεις uppercut στο μουνί της. Αυτή η τακτική είναι από της πιο σπαστικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Όταν της ζητάς να κάνει κάτι, βγάζει το φεμινιστικό κομμάτι του εαυτού της και σε κάνει να μοιάζεις με φαλοκρατικό γουρούνι που της ζήτησες ένα απλό πράγμα. Το ότι σου ζητάει άμεσα και έμμεσα να κάνεις πάντα αυτό που θέλει αυτή δεν περνάει από το μυαλό της. Και μάλιστα τα λαμπάκια σου ανάβουν περισσότερο όταν μαζί με την φράση "Δεν θα κάνω ότι μου λες εσύ" κολλάει και το "πάντα" (όχι το αρκουδάκι)!

Άμυνα: Το να ρίξεις uppercut στο μουνί είναι και αυτό μία λύση...Ακραία βέβαια. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πέσεις κάτω και να κάνεις τον νεκρό ή να πας στο ντουζ και να κλάψεις σε εμβρυική στάση, γιατί δεν υπάρχει άμυνα.

Αυτές είναι κάποιες τακτικές που μπορείτε να συναντήσετε και κάπως έτσι αντιμετωπίζονται, Ευνουχισμένε λαέ του Blog http://stevehatesyouall.blogspot.gr/ μην τα παρατάτε και κοιτάξτε να συνεχίσετε την επανάσταση σας στα πουτανάκια (Λυδία, Ειρήνη, Μάρω, Σωτηρία, Βίκυ κλπ). Αν έχετε αντιμετωπίσει κάποια άλλη τακτική θα μπορούσατε να την γράψετε είτε στη σελίδα μου στο facebook (https://www.facebook.com/pages/Steve-Hates-You-All/828857557152125) ή στα σχόλια από κάτω.

Υ.Γ. 1 : Όποια σας πει "I have the pussy...I made the rules!" να θυμάστε ότι η απάντηση είναι "I have the dick...I fuck the rules!".

Υ.Γ. 2 : Σας παίνεψα εκεί λίγο και σας είπα μπράβο και το είδατε τώρα όλες γαμάτες και ντίβες...Πούτσα τρώτε ρε δεν τρώτε χαβιάρι!

Υ.Γ. 3 : Παρακάτω σας παραθέτω ένα ξενόγλωσσο λεξικό για να μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα με την σύντροφό σας.

Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου