Steve

Blog - #30 - Steve Hates Your Make Up

Leave a Comment

Αγόρια και κορίτσα, boys and girls, boys and noise φτάσαμε τα 30 Blog στο http://stevehatesyouall.blogspot.gr/ και ένα δάκρυ κύλησε (όχι από τον καραφλό πρωταθλητή). Θυμάμαι ήμουν παιδί αμούστακο ακόμα όταν ξεκίνησα αυτό το Blog και θεώρησα ότι οι σκέψεις που είχα στο μυαλό μου όταν έκανα ντουζ (όχι μόνο τρεις φορές την εβδομάδα σαν την Bona), όταν πήγαινα τουαλέτα (όχι μόνο μία φορά την εβδομάδα σαν την Μελίνα) και όταν ξάπλωνα να κοιμηθώ, έπρεπε να βγουν προς τα έξω και να σας δώσω συμβουλές για ένα καλύτερο αύριο (Ψηφίστε τώρα Steve Hates You All). Γιατί συμβουλές δίνει αυτός που τα έχει κάνει πουτάνα στη ζωή του (Βαθύ σαν το μουνί της Λυδίας). Εγώ τα ξέρω...Για εσάς τα λέω!

Στο Blog - #30 - Steve Hates Your Make Up λοιπόν, αποφάσισα να σχολιάσω μία πρόσφατη εμπειρία που είχα όταν επισκέφτηκα με την κοπέλα μου (από τη στιγμή που έχω εγώ κοπέλα μπορεί και ο πιο παραπληγικός) κάποια μαγαζιά με καλλυντικά για make up (τι κάνει ο άνθρωπος για να γαμήσει). Ήθελε να πάρει λέει ένα καινούριο καλλυντικό που βγήκε για λεύκανση κωλοτρυπίδας! Αφού λοιπόν έκαμα το humor μου (τι πάει να πει ότι δεν το καταλάβατε?!) ήρθε η ώρα να πάρω τα πράγματα από την αρχή.

Αρχικά, θα ήθελα να δώσω τρεις συμβουλές στα μαγαζιά με καλλυντικά (οι ίδιες συμβουλές ισχύουν και στα μαγαζιά με γυναικεία ρούχα, για τα οποία θα μιλήσω σε κάποιο blog στο κοντινό μέλλον).

Συμβουλή No1 : Όταν βλέπετε κάποιο αρσενικό να μπαίνει στο μαγαζί με την κοπέλα του, σας προτείνω να το προμηθεύσετε με μία σερβιέτα, γιατί κοντεύουμε να βγάλουμε περίοδο εκεί μέσα!

Συμβουλή No2 : Όταν βλέπετε κάποιο αρσενικό να μπαίνει στο μαγαζί μόνο του (ο λόγος πάντα είναι να πάρει κάποιο δώρο), μην ορμάτε πάνω του και του λέτε άγνωστες λέξεις όπως concealer, πούδρα, eyeliner κλπ κλπ διότι τρομάζει. Να του μιλάτε με απλές λέξεις και πάντα σιγά και καθαρά. Όταν μπαίνουμε εκεί μέσα θυμόμαστε τους προγόνους μας τους πιθήκους (Jesus Darwin) και ταυτιζόμαστε!

Συμβουλή No3 : ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!

Μπαίνουμε λοιπόν στο μαγαζί και ακολουθώ από πίσω την κοπέλα μου πρώτον γιατί φοβούμαι εκεί μέσα και δεύτερον γιατί έχει ωραίο κώλο. Αυτή με παίρνει από το χεράκι λες και είναι η μάνα μου και εγώ την παίρνω από πίσω (με όλες τις σημασίες της φράσης) χωρίς δεύτερη σκέψη (όχι την μάνα μου ρε Οιδίποδες...την κοπέλα μου). Ξαφνικά ένα μεγάλο τραπέζι με κάτι στρογγυλά πράγματα σαν κουμπάκια και κάποια άλλα που θύμιζαν μικρούς μοχλούς έκαναν την εμφάνιση τους. Με λίγη φαντασία θα μπορούσε να θεωρηθεί και πιλοτήριο διαστημόπλοιου και αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου και δεις τις κοπέλες να βάφονται με τόσα χρώματα λες και είναι εξωγήινοι, τότε η φαντασίωση σου γίνεται πραγματικότητα!

Και εκεί έρχεται η στιγμή που αγαπημένο μου αντρικό κοινό πρέπει να φερθείς έξυπνα! Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο του μαγαζιού, η κοπέλα που είστε μαζί αρχίζει να δοκιμάζει ότι βρει μπροστά της (σπάσε ότι βρεις μπροστά σου...μουσικό διάλειμμα and we are back). Σε αυτό το σημείο παίρνουμε το βλέμμα της αγελάδας όταν έρχεται το τρένο προς τα πάνω της και κοιτάμε σαν χάνοι (χάνοι...I'm home) γιατί μας φαίνονται όλα ίδια! Οπότε λέμε σε όλα ναι και πετάμε που και που φράσεις όπως "Αυτό τονίζει περισσότερο τα μάτια σου!", "Αυτό πάει με το κόκκινο φουστάνι που έχεις!" (όλες έχουν ένα κόκκινο φουστάνι...εξού και το άσμα "Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις με πουτάνα"...Όχι?), "Δεν έχεις ένα παρόμοιο?" (παρόμοιο = ίδιο αλλά επειδή οι γυναίκες δεν δέχονται την λέξη ίδιο λέμε παρόμοιο), "Να το πάρεις και να το βάλεις το βράδυ που θα βγούμε με τα παιδιά για να δουν τι ωραία κοπέλα που έχω" και διάφορα τέτοια. Εντάξει εκείνη τη στιγμή φίλοι μου vegetarian μπορείτε να φανείτε σαν τον gay κολλητό τους, αλλά ότι και να τους πείτε θα το δοκιμάσουν και θα πουν ναι ναι και άλλα τέτοια. Το μυαλό τους είναι λες και έχουν φάει πολύ ζάχαρη και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. (Δοκιμάστε και το "Θα μου δώσεις κώλο το βράδυ?"...Πιστέψτε με η απάντηση "Ναι" είναι πολύ κοντά!)

Εκεί λοιπόν, που δοκίμαζε διάφορα καλλυντικά και το πρόσωπο της είχε γεμίσει με χρώματα (το βιογραφικό για την θέση κλόουν στο τσίρκο "Medrano" εγώ το ετοίμασα για καλό και για κακό)  μου λέει τώρα θέλω μολύβι και η κίνηση μου να ψάξω στην τσάντα μου και να της πω "Έχω στυλό...Σου κάνει?" δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τελικά κατάλαβα ότι εννοούσε αυτό για τα μάτια (και να φανταστείς στο δημοτικό όταν έβαλα το μολύβι στο μάτι μιας συμμαθήτριας μου με πήγαν στον διευθυντή...πόσο πίσω αυτή η κοινωνία?) και τα δοκίμαζε στα χέρια της γιατί όπως μου είπε ήθελε να δει πόσο καλή απόδοση έχουν (το Χ ήταν στο 3.15 πάντως). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρήκε αστείο την πούτσα που της ζωγράφισα στο χέρι. Αφού λοιπόν με αγριοκοίταξε και έμεινε με το πουλί στο χέρι, απομακρύνθηκα.

Τότε το μάτι μου έπεσε πάνω σε κάποια κεσεδάκια που είχαν μέσα κάτι σαν γιαούρτι. Μύριζαν πολύ ωραία, υπήρχαν διάφορες γέυσεις και είχαν και κάτι σαν κουτάλια δίπλα και πήγα να δοκιμάσω. Η προειδοποίηση της πωλήτριας ότι είναι κρέμες για το σώμα, για τα χέρια και για τα πόδια και η αρπαγή της κοπέλας μου από το χέρι με γλίτωσαν από πιθανή δηλητηρίαση. (Btw τι διαφορά έχει η κρέμα για τα χέρια με αυτή με τα πόδια? Δηλαδή αν βάλεις κρέμα χεριών στα πόδια υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουν παλαμάκια ξέρω εγώ?)

Η αρπαγή λοιπόν του χεριού μου από την κοπέλα μου, συνοδεύτηκε από την φράση "ΟΟΟΟ Mac!" και εγώ ως καλός ΠΑΟΚτσής κατάλαβα "Ο Mak!" και έψαχνα σαν τον μαλάκα να βρω τον παίχτη του ΠΑΟΚ μέσα στο μαγαζί για να βγάλω καμία φωτογραφία και να πάρω ένα αυτόγραφο. Τελικά, μόνο ακόμα ένα αρσενικό βρήκα μέσα στο μαγαζί και σίγουρα δεν ήταν ο Mak. Τότε τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν (ακούστηκε λίγο gay) και η κραυγή βοήθειας και το I know that feeling bro ξεπήδησαν μέσα από τα μάτια μας. Ξέρω ότι όλοι έχετε βιώσει αυτό το συναίσθημα.

Αφού λοιπόν δοκίμασε 5000 πράγματα και ψώνισε μόνο ένα (πολύ λογικό), το βάσανο μου τελείωσε και η σκέψη να κλάψω στο ντουζ σε εμβρυική στάση γυρνούσε στο μυαλό μου σε όλο τον δρόμο της επιστροφής. Πάντως από ότι κατάλαβα εκεί μέσα για τις γυναίκες είναι κάτι σαν παράδεισος και για εμάς κάτι σαν κόλαση...Εεε ρε sephora που μας βρήκε!!!


Υ.Γ. 1 : Amber Alter!!! Η Αθανασιά ψάχνει κάποιο καλλυντικό που να μικραίνει την μύτη της...Any ideas?

Υ,Γ, 2 : Η έξυπνη κίνηση να λέτε ναι σε όλα είναι κάτι σαν το αυτόματο όχι στην ερώτηση "Πάχυνα?"...Οπότε μπορείτε να το κάνετε!

Υ.Γ. 3 : Γυναικείο κοινό πιστέψτε με αλλά κανείς δεν προσέχει τα νύχια σας οπότε μην χαλάτε τζάμπα λεφτά για να τα φτιάξετε και να τα μακρύνετε. Πρώτον το μόνο χρώμα που προσέχουμε στα νύχια είναι το κόκκινο και όσον αφορά το μάκρος κανείς δεν έχι φαντασίωση να του τον παίζει γύπας! Btw αν κάποιος άντρας σας πει ωραία νύχια να ξέρετε ότι τα έχει φανταστεί πάνω στον πούτσο του!

Υ.Γ. 4 : Θα ήθελα να ενημερώσω την κοπέλα μου ότι αυτό θα μου το ξεπληρώσει τώρα που έπιασαν οι ζέστες και βγήκαν τα παγωτά...Διάλεξε λοιπόν, τι θες? Χωνάκι ή σπρώξε γλύψε?

Υ.Γ. 5 : Το video περιέχει ΤΠ (Της Πουτάνας)...Αστειεύομαι...Τοποθέτηση προϊόντος εννοώ. Αν ήταν της πουτάνας θα ήταν ΤΛ (Της Λυδίας)!

 


Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου