Steve

Blog - #22 - Το Κορίτσι Από Τον Πέμπτο

Leave a Comment

Έχουν βγει αρκετές ταινίες που δίνουν στο αντρικό κοινό την φαντασίωση της sexy γειτόνισσας και πως προσπαθούν να την κατακτήσουν ή τουλάχιστον να το κάνουν μαζί της. Ο Θεός (σε όποιον πιστεύει ο καθένας μας) ευτυχώς με έκανε να έχω μία παρόμοια εμπειρία! Βέβαια δεν έγινε κάτι μεταξύ μας, αλλά τουλάχιστον έχω παρέα στην πολυκατοικία που μένω και αυτή η παρέα έρχεται από τον πέμπτο όροφο. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή και η αρχή δεν είναι με το κορίτσι από τον πέμπτο.

Την αρχή έκανε η διπλανή μου στο δεύτερο έτος της φοιτητικής μου ζωής. Ένα κλασικό fifaπόγευμα με τον Γιάννη κυλούσε (μεγάλο ντέρμπι το ΠΑΟΚ-Τρόμσο) και φυσικά εκεί που όλη η πολυκατοικία μας άκουγε, ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι! Τα βλέμματα μας με τον Γιάννη συναντήθηκαν και οι ελπίδες μας ότι ήρθαν τα πιτόγυρα φούντωσαν...Ανοίγοντας όμως την πόρτα βλέπω μία κοπέλα με μεγάλο ψυχικό κόσμο, αρκετά σκουλαρίκια και ντυμένη στα μαύρα να μου χαμογελάει. Το στόμα της άνοιξε και αντί να μου ζητήσει ζάχαρη, ζήτησε ψαλίδι. Πάει λέω μου τον έκοψε! Ευτυχώς δεν ήταν η Μελίνα για να βγάλει το Husqvarna και να αρχίσει το κλάδεμα, απλά το ήθελε γιατί ήθελε να ανοίξει τις κούτες διότι μόλις είχε μετακομίσει! Καλό γκομενάκι δεν λέω, αλλά πολύ κάρια και λίγο γεματούλα (λιγότερο φυσικά από την Αθανασία και κανονική για τα δεδομένα του Γιώργου) αν και φέτος που την είδα βέβαια αδυνάτισε.

Η σχέση που είχα με την διπλανή λοιπόν, ήταν σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα...Μιλάγαμε μέσα από τον τοίχο! Άκουγα μουσική χτύπαγε, έκανα sex πάλι χτύπαγε (λέτε να φταίει επειδή φώναζε η άλλη επί μιάμιση ώρα συνεχόμενα?!), μόνο όταν έκλανα δεν χτύπαγε. Μάλλον θα την έπιαναν οι επιδράσεις (δεν ήξερα ότι υπάρχει κλανιά φάντασμα που περνάει μέσα από τοίχους). Πλέον δεν μιλάμε, γιατί μαζεύεται όλο το κοτέτσι δίπλα και κουτσομπολεύουν φωναχτά στις 5 το πρωί (καλά αυτός ο Γιάννης πολύ μαλάκας)! Γιαυτό αν θέλετε ξανά τηγανίτες χοντρές μου (Βιργινία, Νικολέτα, Βέρα) και δεν έχουμε κάποιο υλικό να πάτε εσείς να ζητήσετε!

Αφού λοιπόν έζησα αυτή την εμπειρία, φέτος μπήκε στη ζωή μου το κορίτσι από τον πέμπτο (απορώ πως χώρεσε γιατί έχει κάνει έναν κώλο άστα να πάνε...αφού όλα διαγράφουν πάνω της...θα εξηγήσω σε άλλο άρθρο τη σημασία του "διαγράφω" για το αντρικό κοινό που με διαβάζει...εντάξει Βασίλη για εσένα λέω!). Την ήξερα από πιο παλιά βέβαια, αλλά τώρα είμαστε μόνοι μας σε ξένη πόλη (χωρίς Φούλη, Γιώργο, Ντίνα, Χρήστο) και κάνουμε περισσότερη παρέα!

Το κορίτσι από τον πέμπτο είναι η sexy γειτόνισσα που επιθυμεί κάθε άντρας. Τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει και μαλλί και έχει γίνει πολύ ψαγμένο γκομενάκι! Έχει αρκετά ωραία χαρακτηριστικά, αρκετά καλό σώμα, είναι όμορφη στο πρόσωπο (εντάξει λίγο πεταχτά αυτιά έχει, αλλά αυτό είναι θετικό αν θες να δουλέψεις ως ξωτικό τα Χριστούγεννα) και από μυαλό?! Δεν περιγράφω άλλο! Πάντως πρέπει να πω ότι στην μαγειρική είναι άπαιχτη, γιατί αυτά που μαγειρεύει δεν παίζει να τα φας! Πάλι καλά που έχει την κυρά Φούλη (η μάνα της/η συμπάθεια μου) και μας στέλνει κανένα παστίτσιο! Τώρα τελευταία όμως δεν έχει παστίτσιο...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΦΟΥΛΗ??? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ???

Επίσης, έχω να πω ότι είναι πολύ καλή νοικοκυρά. Αφού κάθε φορά που της λέω να μαζευτούμε για ταινία ξέρω ότι θα πάρω μία από τις 2 απαντήσεις: 1) Βαριέμαι να καθαρίσω το σπίτι. 2) Δεν μπορώ...έχω περίοδο! Το μόνο που καθαρίζει είναι τα πιάτα φυσικά (πάντα με γάντι βέβαια για να μην χαλάσει το νύχι...βλέπετε είναι μια κιουρία), γιατί τα χρειάζεται για να φάει! Αν και συνήθως τρέφεται με κουλουράκια. Είναι μάλλον το αγαπημένο της, γιατί κάθε φορά την βλέπεις με ένα κουλουράκι στο χέρι (ο καθένας με ότι βολεύεται βλέπεις...αυτή έχει κουλουράκι, άλλες έχουν πούτσα...Λυδία, Σωτηρία, Βίκυ καλησπέρα!). Βλέπει τηλεόραση τρώει κουλουράκι, μιλάει στο τηλέφωνο τρώει κουλουράκι, πιστεύω ότι και στο ντουζ θα έχει και εκεί ένα κουλουράκι, αλλά εκεί θα είναι Θεσσαλονίκης και θα έχει την δικαιολογία ότι το έχει για σωσίβιο (αν και έχει την κοιλιά της για αυτό).

Το κορίτσι από τον πέμπτο έχει φυσικά όμως και αυτό την κοριτσοπαρέα του, η οποία αποτελείται από την Νικολέτα (ένα μοσχάρι που μένει σε ένα κρεοπωλείο στην Ίωνος Δραγούμη), την Βέρα (όχι στο δεξί), την Πόπη (αυτή βέβαια δεν την ξαναείδα...μάλλον θα έγινε το κακό γιατί είχε έμπολα) και την Κατερίνα-Κατρίνα-Κάθριν (είχε και στο χωριό της), η οποία πρέπει να είναι η καινούρια της παρέας και το καλό είναι ότι είναι μπαλαδόφατσα (σε αυτή θα λέω τώρα να βλέπουμε μπάλα σπίτι μου, αφού δεν έρχεσαι κορίτσι από τον πέμπτο όταν σου λέω). Λέτε στο sex να φωνάζει "Μην σταματάς δικέφαλε!"? Ίδωμεν που έλεγαν και οι Ίνκας!

Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν για παντρειά με το κορίτσι από τον πέμπτο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Την έχω σε πολύ καλή κατάσταση, αν θέλετε μπορείτε να την πιάσετε...δεν μαδάει (για το κορίτσι μιλάμε πάντα)! Της έχω κόψει και την ουρά! Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις!

Υ.Γ. 1 : Κορίτσι από τον πέμπτο μην στεναχωριέσαι για τα αυτιά σου που είναι μεγάλα! Εσύ έχεις μεγάλα αυτιά, η Αθανασία μεγάλη μύτη! Τι να κάνεις? Η ζωή!

Υ.Γ. 2 : Κορίτσι από τον πέμπτο ξέρω ότι μετά από αυτό το άρθρο δεν θα μου ξαναμιλήσεις γιαυτό χάρηκα για την γνωριμία! (Λες Δάφνη να πιάσουν οι κατάρες σου και να είναι η πρώτη?)
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου