Steve

Blog - #19 - Γυναίκες Playmobil

Leave a Comment
Κάθε φορά που πιάνω συζήτηση με τους γύρω μου και αναφέρω αυτές τις δύο μαγικές λέξεις "Γυναίκες Playmobil" κάθονται όλοι και όλες και με κοιτάνε σαν την αγελάδα που κοιτάει το τρένο να έρχεται κατά πάνω της και αυτή κάθεται αμέριμνη...Σαν το Μπουρούση μέσα στο παρκέ ένα πράγμα ρε παιδί μου!

Επειδή λοιπόν μετά ακούω το γνωστό ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοώ (εκτός αν μιλάμε για την Κατερίνα η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν είναι familiar με τον όρο ενώ με τους ασπρουλιάριδες, ψηλούς, ξανθούς, με πέδιλο και κάλτσα είναι περισσότερο familiar από όσο πρέπει) αναλαμβάνω την στάση γαμάτος και εξηγώ (δεν είναι κάποια συγκεκριμένη στάση απλά όπως και να κάτσω εγώ γαμάτος είμαι). Να αναφέρω καταρχάς ότι ο όρος δεν μπορεί να βρεθεί σε κανένα λεξικό, διότι είναι δημιούργημα μου και δεν έχει αναγνωριστεί αρκετά (ακόμα) αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καθημερινά κυρίως από το αντρικό, αλλά και μερικές φορές και από το γυναικείο φύλο (γιατί όλοι ξέρουμε πόσο καριόλες είστε μεταξύ σας και γενικά καριόλες).

Για να καταλάβετε τι είναι αυτός ο όρος θα χρειαστώ εκτός από την προσοχή σας (και τις φίλες σας στο κρεβάτι μου), το μυαλό σας να κάνει μία αναδρομή στα χρόνια που ψάχνατε γκόμενα...πάντα δηλαδή. Εκείνη την περίοδο λοιπόν, για να την πέσετε σε μία παρέα από κορίτσια κάνατε ένα από τα κλασικά κόλπα "το να έρθουν να παίξουν μαζί σας κάποιο άθλημα έτσι για την πλάκα". Μόνο που αυτό δεν ήταν για την πλάκα, αλλά για να της γνωρίσετε καλύτερα, για να κανονίσετε κάτι μετά και για να κοιτάτε τον κώλο τους ειδικά αν αυτό το άθλημα ήταν καλοκαιρινό όπως το beach volley (ναι ξέρω Βιργινία έχεις πάθει σοκ...πάλι καλά να λες που δεν έπαθες έμπολα σαν την Πόπη). Αφού λοιπόν δεχόντουσαν την πρόσκλησή σας, αυτές οι κοπέλες από όμορφα πλασματάκια μεταμορφώνονταν σε "Γυναίκες Playmobil". Παίζατε μπάσκετ και τους πετάγατε την μπάλα για να την πιάσουν και εντελώς μαγικά δεν μπορούσαν να την πιάσουν? Παίζατε βόλευ και τους ερχόταν η μπάλα για να κάνουν την απόκρουση και εντελώς τυχαία γλίστραγε η μπάλα μέσα από τα χέρια τους για 23534663η φορά? (καλά σε αυτή την περίπτωση και ο Παντελής τα ίδια κάνει). Παίζατε ποδόσφαιρο και τις βάζατε τέρμα και δεν μπορούσε να πιάσει ούτε μία φορά την μπάλα? (η Αθανασία στην στο συγκεκριμένο άθλημα έπαιζε τέρμα μικρή γιατί ο χοντρός πάντα έμπαινε τέρμα) Παίζατε κάποιο άλλο άθλημα και δεν μπορούσαν αν σταυρώσουν μια σωστή μπαλιά? Ξέρω εκείνη τη στιγμή δεν δίνεται σημασία, διότι τις γουστάρετε και λέτε "Έλα μωρέ γυναίκες είναι"! How about no?! Δεν είναι γυναίκες...Είναι "Γυναίκες Playmobil"!

Θυμηθείτε απλά τα χέρια από τα playmobil πως είναι σχεδιασμένα και θα καταλάβετε τον συνειρμό μου. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εφαρμόζει κάτι κυλινδρικό (σπαθί, η λαβή από την ασπίδα, φακός κλπ). Έτσι λοιπόν και οι γυναίκες playmobil δεν μπορούν να πιάσουν την μπάλα διότι είναι κάτι το στρογγυλό, οβάλ κλπ. Έχει συνηθίσει το χέρι τους στο κυλινδρικό που κρατάνε κάθε μέρα και δεν μιλάω για σπαθί, λαβή από ασπίδα και φακό αλλά για τον πούτσο. Το χέρι τους λοιπόν έχει σχεδιαστεί έτσι για να πιάνουν μόνο αυτό και τίποτα άλλο, γιαυτό και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε καταστάσεις που περιέχουν άλλα σχήματα (εκτός αν είναι τρίγωνο, όπου και εκεί εξασκούνται κάθε μέρα με το βάλε βγάλε το στρινγκ). Γιαυτό κιόλας θα παρατηρήσετε ότι αυτό το είδος γυναικών έχει αρνητική αντίδραση στην έκφραση "Πάρε τα αρχίδια μου!", διότι το προϊόν που περιέχεται στην συσκευασία είναι οβάλ, στρογγυλό. Ακόμα και στην βραδινή τους έξοδο προτιμάνε να πιουν κάτι το οποίο θα περιέχεται σε κυλινδρικό ποτήρι, γιαυτό κιόλας δεν θα δεις πολλές γυναίκες να πίνουν ουίσκι διότι δεν τους βολεύει το ποτήρι.

Το καλοκαίρι όμως έρχεται ένα πολύ μεγάλο ερώτημα που με βάζει σε σκέψεις...Πώς γίνεται να μην μπορείτε να παίξετε ρακέτες αφού η λαβή είναι παρόμοιο με το σχέδιο της πούτσας? Μήπως επειδή το σπορ αυτό περιλαμβάνει και μπαλάκια και επειδή είναι και τριχωτά δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλά? Μπορεί να ναι αυτό τελικά!

Προσοχή! Οι "Γυναίκες Playmobil" δεν αποτελούν απειλή, αλλά είναι φίλες μας! Πισωκολλητές για την ακρίβεια! Να τις έχετε από κοντά, διότι για να βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία γυναικών τότε ξέρουν να κάνουν κάτι καλά!

"Γυναίκες Playmobil" λοιπόν...Spread the word!!!

Υ.Γ. 1 : Από αυτή την κατηγορία εξαιρούνται οι γυναίκες/αθλήτριες που ασχολούνται με τα παραπάνω αθλήματα (βόλεϋ, μπάσκετ κλπ) σε επίπεδο ανώτερο του ερασιτεχνικού διότι έχουν κάνει εξάσκηση και μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα.

Υ.Γ. 2 : Σιγά σιγά πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και από όσο θυμάμαι όταν ήμουν μικρό παιδί ξεκίναγαν οι διαφημίσεις στην τηλεόραση για τα παιχνίδια (playmobil, lego, action man κλπ) ώστε να γράψουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη για να μας τα φέρει. Τώρα που μεγάλωσες λοιπόν μην το παίζεις μόνο μεγάλος, αλλά θυμήσου και το παιδί που βρίσκεται μέσα σου και βρες και εσύ τη δική σου γυναίκα playmobil!
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου