Steve

Blog - #17 - Άssτα Να Πάνε

Leave a Comment

Tο καυλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά δως μου κωλαράκι και έλα πιο κοντά...Εγώ και εσύ, εσύ και εγώ καυλωμένοι πάνω στη γη ω, ωωω καυλωμένοι στη γη!!!

Πάει και αυτό το κωλοκαιράκι...Ε, καλοκαιράκι! Για ακόμη μία φορά, η παραλία ήταν γεμάτη από κώλους με brazilian. Για ακόμη μία φορά αυτοί οι κώλοι ήταν γεμάτοι κυτταρίτιδα (μπράβο Ελπίδα και Στασινή που δεν είχατε καθόλου). Για ακόμη μία φορά τα μάτια μας καίγονταν...όχι από τον ήλιο, αλλά από τις χοντρές με τα brazilian! ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ BRAZILIAN???

Anyway, δεν μας χαλάει εμάς να σας βλέπουμε με το μαγιό...Ίσα ίσα που μας κάνετε καμία φορά να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην ξαπλώστρα με την δικαιολογία ότι κάνουμε ηλιοθεραπεία! Απλά το θέμα είναι άλλο...Σας παραθέτω την συζήτηση που είχα φέτος το καλοκαίρι με μία κοπέλα και θα καταλάβατε (Λυδία μην πεταχτείς και πεις δεν το κατάλαβα):

Κοπέλα: -Γιατί πας και βλέπεις μπάλα αφού δεν μπορείς να μπεις μέσα και να παίξεις?
Εγώ: Τα πράγματα είναι απλά. Είναι σαν να βλέπω τον κώλο σου στην παραλία και να μην μπορώ να τον πιάσω!


Καταλάβατε τώρα πόσο βασανιζόμαστε μερικοί μερικοί. Εντάξει δεν είμαστε και ανώμαλοι ή ζώα (αν και αυτά φέρονται ώρες ώρες καλύτερα από τους ανθρώπους), απλά όταν μου έρχεσαι στην παραλία με το μαγιό να καλύπτει ίσα ίσα τα επίμαχα σημεία λες και λανσάρεις το νέο μαγιό της Εύας από φύλλο συκής, δεν φταίει μετά ο βιαστής.

Με την μεγάλη εισαγωγή που κάναμε (σαν την εισαγωγή της Αθανασίας στο skype) ήρθε η ώρα να μπούμε στο θέμα μας που δεν είναι οι κώλοι με τα brazilian, γιατί αυτά είναι πλέον γνωστά κάθε χρόνο. Πείτε με ιδιότροπο, πείτε με κράχτη, πείτε με όμορφο αλλά αυτό που με παραξένεψε εμένα αυτό το καλοκαίρι ήταν άλλο. Ήμουν ξαπλωμένος και έπινα το freddoccino μου και έρχεται η άλλη και μου το δωκε. Να μην το πάρω? Να τον προσβάλω τον άνθρωπο? Όπα ξεφύγαμε! Ήμουν που λέτε στην ξαπλώστρα και αγνάντευα την θάλασσα/το έπαιζα σοφιστικέ (αλήθεια πως είναι να τον παίζεις σοφιστικέ?) και βλέπω στα αριστερά δύο κορίτσια 16-17 να κρατιούνται χεράκι χεράκι και να μπαίνουν στην θάλασσα ενώ μία τρίτη από πίσω έβγαζε φωτογραφία τον κώλο τους. Και φυσικά για ακόμη μία φορά η ερευνητική ομάδα του Steve Hates You All (το δεξί μου χέρι δηλαδή) με επιβεβαίωσε ότι αυτή η φώτο ήταν στο fb.

Θα μου πείτε εντάξει μπορεί να έτυχε, αλλά έκαναν την εμφάνισή τους και άλλα περιστατικά ακολούθησαν με κοπέλες να βγάζουν φωτογραφίες τον κώλο τους. Έτσι, είπα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Σηκώθηκα λοιπόν από την ξαπλώστρα και είπα να τους βγάλω εγώ φωτογραφία τον κώλο τους για να μην κουράζονται. Η απάντηση? Ένα αγριεμένο βλέμμα λες και είναι σουρικάτες (σαν την Ελπίδα ένα πράγμα) που δέχονται επίθεση.

Καθίστε ρε κορίτσια. Δηλαδή το να βγάζει φωτογραφίες τον κώλο σας η φίλη σας και να την ανεβάζετε στο fb, sto instagram και όπου αλλού ψάχνετε να γίνεται αποδεκτές και να ανεβάζετε την αυτοπεποίθησή σας με τα like είναι σωστό. Το να βγάλει κάποιο αγόρι τον κώλο σας φωτογραφία και να σας την δώσει δεν είναι ε? Ποια η διαφορά? Επειδή χρησιμοποιεί το κινητό σας ως φωτογραφική μηχανή? Πιστέψτε με, αλλά εμείς τα αγόρια και γενικά όλοι οι άνθρωποι έχουμε την καλύτερη φωτογραφική μηχανή με τα περισσότερα pixels, τα μάτια μας, οπότε τι σας πειράζει ακόμα μία φωτογραφία? (Εντάξει εσύ Ελπίδα με τα μάτια που έχεις μπορείς να βγάλεις και πανοραμικές)

Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ. Πατέρα δεν έχουν να τις δει αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζουν? Γιατί έχει ξεφύγει έτσι η κατάσταση? Τι άλλο έχετε σκοπό να κάνετε για να πάρετε like? Εγώ θα πάρω like αν βγάλω τον κώλο μου φωτογραφία και την ανεβάσω στο fb? Γιατί τραγουδάει ακόμα η Ελπίδα?

Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνετε όλα αυτά. Πόσο κάτω πια? Εμείς παλιά για να δούμε λίγο κώλο βάζαμε στα μάτια μας σελοτέιπ (Αθανασία εσύ βάλε στην μύτη σου) για να μην κοιμηθούμε και να κάτσουμε να δούμε καμία τσόντα στο Alter και τώρα με ένα click όλοι οι κώλοι του κόσμου στο fb και στο instagram.

Άssτα να πάνε my friend...!!!

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί γυμνή φωτογραφία με τον κώλο μιας θαυμάστριας του Steve Hates You All από τις φετινές της διακοπές...Good Luck! (Το σημείο εντοπισμού στον χάρτη δεν είναι ένα X, αλλά ένα Ο)
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου