Steve

Blog - #15 - Gentleman, Jedi & Hentai

Leave a Comment


Gentleman, Jedi & Hentai...Τρεις λέξεις, οι οποίες με την πρώτη ματιά μοιάζουν τόσο άσχετες μεταξύ τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι συνδέονται περισσότερο από όσο νομίζετε. Αυτό οφείλεται στην πάροδο των χρόνων και στην κατάσταση, η οποία έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια. Let's see what I mean...

Gentleman : Από πολύ μικρή ηλικία μας μάθαιναν να είμαστε καλοί με τους γύρω μας και να έχουμε καλούς τρόπους. Κάτι σαν μικροί gentleman. Τι γινόταν όμως όταν ερχόταν η στιγμή να αντιμετωπίσουμε το κορίτσι που θέλαμε σε εκείνη την ηλικία. Συνήθως το τσιμπάγαμε (αν είσαι Αθανασία το κάνεις ακόμα), του τραβάγαμε τα μαλλιά, το βαράγαμε και το φτύναμε (μόνο σε εμένα ακούγεται πρόστυχο?) Όμως αυτό δεν ήταν σωστό σύμφωνα με τους γονείς μας και προσπαθούσαν να μας κάνουν καλά παιδιά. Έτσι, σιγά σιγά με τον καιρό μαθαίναμε να είμαστε καλοί και ευγενικοί με το κορίτσι που θέλαμε. Ήταν βλέπετε και αυτή η φήμη που κυκλοφορούσε που έλεγε ότι τα κορίτσια ψάχνουν τον ιππότη με το άσπρο άλογο και έδεσε το γλυκό.

Jedi : Την καλοσύνη αυτή λοιπόν την ακολουθήσαμε για χρόνια και μάλιστα κάποιοι την ακολουθούν ακόμη και σήμερα. Δεν λέω ότι αυτό που κάνουν είναι άσχημο, αλλά πλέον δεν ταιριάζει με την ωμή πραγματικότητα που υπάρχει εκεί έξω. Οι καιροί έχουν αλλάξει και το να είσαι "το καλό παιδί" δεν είναι ότι καλύτερο. Βασικά, όταν μία κοπέλα σε λέει "καλό παιδί" μάντεψε ποιος δεν θα γαμήσει...Anyway...Έτσι λοιπόν μαθαίνεις σιγά σιγά, κάνεις την επανάσταση σου, βγάζεις το λαμπερό φωτόσπαθό σου ή αλλιώς φωτεινούλη αγκαλίτσα αν χρησιμοποιείς προφυλακτικά που λάμπουν στο σκοτάδι (συνιστάται σε περιπτώσεις με παρθένες...ξέρω είδος προς εξαφάνιση) και αρχίζεις να εκτελείς ότι κινείται με αποτέλεσμα να γίνεσαι κακός (άσχετα αν το κάνεις για άμυνα...εντάξει να γαμήσεις θες, αλλά πρέπει να υπερασπιστώ το φύλο μου...όχι τον Αργύρη, αυτός υπερασπίζεται μόνος του τον εαυτό του...είναι ο Batman!). Εδώ έρχεται να συμβάλλει πάλι αυτή η φήμη που λέει για τον ιππότη με το άλογο, μόνο που τώρα έχει αλλάξει χρώμα και έχει γίνει μαύρο και οι κοπέλες δεν ενδιαφέρονται πια για τον ιππότη, αλλά για το άλογο.

Hentai : Η λέξη "Hentai" για όσους δεν γνωρίζουν αναφέρεται στη διεστραμμένη σεξουαλική επιθυμία στα ιαπωνικά. Υπάρχουν και manga ή anime αν θέλετε να ψαχτείτε. Εκτός αν παίρνατε παλιά το περιοδικό Free που έδινε που και που κανένα dvd με τέτοιου είδους περιεχόμενο. Πως συνδέεται λοιπόν το Hentai? Όταν οι κοπέλες δεν επιθυμούν σεξουαλικά αυτούς που τους φέρονται καλά, αλλά αυτούς που τους φέρονται άσχημα είναι κάτι μη λογικό. Βασικά, είναι γυναικεία λογική και όπως όλοι έχουμε καταλάβει...Women Logic = Fuck Logic. Η κατάσταση λοιπόν περιλαμβάνει διεστραμμένη λογική, συνεχίζει με sex με όσα πιο πολλά μαύρα άλογα επιθυμήσουν και καταλήγουν στην θεωρία ότι εμείς οι άντρες είμαστε μαλάκες.

Τώρα για το ποιο από τα 3 θα ακολουθήσετε είναι δικό σας θέμα, αν και θα σας συμβούλευα να τα επιλέγετε ανάλογα με τις περιστάσεις. Gentleman εκεί που αξίζει...Jendai εκεί που αρμόζει...Hentai εκεί που που υπάρχει κοινή συναίνεση.

Υ.Γ. 1 : Αν θέλετε να απλά να γαμήσετε μην επιλέξετε τον τύπο Gentleman, γιατί στο τέλος θα καταλήξετε να τον τυλίγεται σε μία χαρτοπετσέτα ή να τον δίνετε με αεροπλανάκι στο στόμα.

Υ.Γ. 2 : Αν είστε αγόρι που έχει μορφωθεί από τα Hentai μην βρείτε κάποια που έχει διαβάσει το "50 Shades Of Grey", γιατί σε καμία στάση μπορεί να σας φύγει κανένα αρχίδι και θα μείνετε με ένα αρχίδι...Αλλά στο αρχίδι σας!
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου