Steve

Blog - #11 - Vampires Suck

Leave a Comment

Όχι δεν αναφέρομαι στην ταινία, αν και ήταν αρκετά καλή (btw να την δεις Κατερίνα), αλλά στην κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Και όταν λέω τα τελευταία αναφέρομαι στην μετά Twilight εποχή (συγνώμη Κατερίνα που δεν πρόλαβα να σε γλιτώσω από αυτή την τραγωδία).

Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν παιδί αμούστακο ακόμα που με είχε πιάσει η περιέργεια για τα vampires ή όπως λέμε και στο χωριό μου βρικόλακες. Κάθισα τότε και διάβασα κάποια άρθρα και είδα κάποιες ταινίες ή οποίες θεωρούνταν για την εποχή τους κορυφαίες ταινίες και άνηκαν στην κατηγορία θρίλερ/επιστημονικής φαντασίας όπως "Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα", "Blade", "Underworld" κ.α.

Όταν λοιπόν πάταγες το play και ξεκίναγε η ταινία μαζευόσουν σιγά σιγά, γιατί τα θεωρούσες θρίλερ και γενικά αν ήσουν μικρός σε ηλικία όπως εγώ είχες και έναν φόβο αν και ήξερες ότι είναι βλακείες και ψέματα (ή μήπως δεν είναι?!). Αφού λοιπόν μεγαλώσαμε με την αντίληψη ότι τα vampires είναι κακά τέρατα που πίνουν αίμα και σκοτώνουν ανθρώπους, έρχεται αυτό το γαμημένο το Twilight και τα καταστρέφει όλα.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ??? Εγώ δεν θα το κρύψω...Έχω δει το 1 και το 2 και αφού η δεύτερη ταινία τελειώνει και σε αφήνει με την απορία "Γιατί είδα αυτή την μαλακία?" και όχι για το αν θα παντρευτούν αποφάσισα να μην συνεχίσω αυτή την τραγωδία που θεωρείται ταινία και μάλιστα από τις καλύτερες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πάει η άλλη που είναι σαν οτώμαγ (ανάποδο γαμώτο) και ερωτεύεται έναν ο οποίος είναι βρικόλακας. Δηλαδή νεκρός. Και πάνε και μετά τα κοριτσάκια που βλέπουν την ταινία και θέλουν και αυτά να ζήσουν κάτι παρόμοιο. Ρε το έχετε καταλάβει ότι έχουμε γεμίσει νεκρόφιλες; Αυτό σε κάποιες χώρες τιμωρείται νομίζω, αλλά και να μην τιμωρείται, δεν είναι φυσιολογικό.

Έπειτα, έχουμε τον άλλον, ο οποίος είναι βρικόλακας και όταν βγαίνει στον ήλιο βγάζει διαμαντάκια και γίνεται σαν ντισκόμπαλα. Τι το περάσαμε εδώ; 80's; Αν είναι την άλλη φορά που θα κάνουμε party ο ένας να φέρει τα φαγητά, ο άλλος τα ποτά και ο άλλος το Twilight για τον φωτισμό (μην πείτε στην Αθανασία να φέρει τα φαγητά, γιατί στο τέλος θα καταλήξουμε να τα πίνουμε ξεροσφύρι).

Μετά έρχεται και το τέλος που η κόρη της Bella και του Edward παντρεύεται τον Jacob. Κάτι δηλαδή ανάμεσα σε Καλημέρα Ζωή και έργο του Παπακαλιάτη. Πάρτε λεκάνη...Θα ξεράσω από τα μάτια!!!

Μας έχετε καταστρέψει τα ωραία μας τα έργα με vampires το έχετε καταλάβει; Το είχατε κάνει μόδα και είχαμε γεμίσει με ανθρώπους κούτελο, οι οποίοι στην προηγούμενη τους ζωή πρέπει να δούλευαν σε εταιρία με λακ. Πάλι καλά πέρασε κάπως και τώρα έχουμε τα ζόμπι στην μόδα (άλλο μεγάλο θέμα από εκεί).


Bring Back The Old Vampire Movies


Υ.Γ. Όποιος θεωρεί το Twilight και τα υπόλοιπα ωραίες ταινίες και διαφωνεί μαζί μου, να βάλει να δει την δεύτερη ταινία και να παρατηρήσει κάτι. Στο τέλος που της κάνει πρόταση γάμου και μένουν γύρω στα 5 δευτερόλεπτα μέχρι να μαυρίσει η οθόνη και να τελειώσει η ταινία, πάτε κοντά και ακούσετε καλά. Στο βάθος θα ακούσετε ένα ντιν ντον. Δεν είναι οι καμπάνες της εκκλησίας που προοικονομούν την συνέχεια...Είναι τα αρχίδια μου που κουνιούνται!!!
Steve

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου